شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

بیف‌ استروگانف‌


بیف‌ استروگانف‌
● مواد لازم‌:
▪ گوشت‌: نیم‌ كیلو
▪ آرد: یك‌ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ پیاز: یك‌ عدد
▪ سیب‌ زمینی‌: نیم‌ كیلو
▪ خامه‌: ۱۰۰ گرم‌
▪ كره‌: ۵۰ گرم‌
▪ نمك‌ و فلفل‌: به‌ میزان‌ لازم‌
● طرز تهیه‌:
ابتدا گوشت‌ را خلال‌ كنید و پس‌ از سرخ‌ كردن‌پیازها خلال‌ گوشت‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ نمایید و كمی‌تفت‌ دهید. سپس‌ یك‌ لیوان‌ آب‌ به‌ گوشت‌ اضافه‌كنید و آن‌ را روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قرار دهید تاگوشت‌ بپزد، توجه‌ داشته‌ باشید، باید در هنگام‌اضافه‌ نمودن‌ آب‌، نمك‌ و فلفل‌ را هم‌ به‌ آن‌ اضافه‌كنید. سپس‌ آرد را كمی‌ در كره‌ تفت‌ دهید و به‌مخلوط گوشت‌ اضافه‌ كنید تا آب‌ گوشت‌ كاملاغلیظ شود. سپس‌ سیب‌زمینی‌ها را هم‌ كه‌ از قبل‌خلال‌ كرده‌اید در روغن‌ سرخ‌ كنید. سپس‌ گوشت‌پخته‌ شده‌ را در دیس‌ بكشید و روی‌ آن‌ را باسیب‌زمینی‌ سرخ‌ شده‌ و خامه‌ تزیین‌ كنید.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید