یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
خوراک دل و جگر
● مواد لازم:
▪ قلوه،
▪ دل و جگر گوسفند،
▪ پیاز داغ نیمه سرخ شده همراه با روغن آن،
▪ سیبزمینی سرخ شده به صورت تکههای بزرگتر از نگینی،
▪ رب گوجهفرنگی،
▪ گرد غوره،
▪ گرد لیمو یا آبلیمو،
▪ نمک،
▪ فلفل،
▪ زردچوبه،
▪ روغن و آب.
● روش تهیه:
دل، قلوه و جگر را پس از پاک کردن و شستن به صورت تکههایی بزرگتر از قیمه خرد میکنیم.
دل و قلوه را در پیاز داغ نیمه سرخ کمی تفت میدهیم. نمک، فلفل، زردچوبه و آب را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا بپزد. جگر را هم جداگانه تفت میدهیم.
وقتی دل و قلوه پخت و کمی از آب آن باقی ماند، رب گوجهفرنگی، گرد غوره و جگر را به آن اضافه میکنیم.
چند دقیقه دیگر که پخت و به روغن افتاد، سیبزمینی سرخ شده را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم. غذا آماده است. این غذا با نام سنتی «جغوربغور» شناخته شدهتر است.
منبع : روزنامه اطلاعات
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس حجاب دولت سیزدهم دولت جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد پاکستان رئیسی امام خمینی رئیس جمهور
هواشناسی تهران سیل پلیس شهرداری تهران قتل کنکور وزارت بهداشت فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی پایتخت
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن ایران خودرو تورم مالیات
سریال سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت قرآن کریم فیلم مهران مدیری کتاب
خورشید
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس عربستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی فوتسال جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور سپاهان باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران بارسلونا
هوش مصنوعی تبلیغات فناوری سامسونگ ناسا اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون نخبگان
دندانپزشکی خواب کاهش وزن بارداری مالاریا