دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

کیک هویج


کیک هویج
تا به حال كیك هویج خورده اید؟! این نوع كیك را در هیچ شیرینی فروشی پیدا نمی كنید. دستور پخت كیك هویج را از یك آشپز قابل ایرانی برایتان نوشته ایم.
● مواد لازم برای سه نفر:
▪ آرد: ۲۰۰ گرم،
▪ شكر: ۲۵۰ گرم،
▪ تخم مرغ: ۴ عدد، گردو: ۱۰۰ گرم،
▪ روغن مایع: یك لیوان،
▪ دارچین: یك قاشق چایخوری،
▪ جوز هندی: نصف قاشق چایخوری،
▪ میخك: نصف قاشق چایخوری،
▪ هویج رنده شده: یك لیوان،
▪ شیر: ۳ قاشق سوپ خوری
▪ بكینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری.
● شیوه پخت:
تخم مرغها را با شكر، روغن و نمك مخلوط كرده و با سرعت زیاد خوب به هم می زنیم، شیر را در این مخلوط ریخته به هم می زنیم، آرد و بكینگ پودر و جوز هندی و میخك و دارچین را كم كم در مایع كیك ریخته مخلوط می كنیم و در آخر كار هویج و گردو را اضافه می كنیم (این مایع را می توانیم یك جا در قالب بزرگ یا در دو قالب بریزیم) ته قالب مورد نظر را چرب كرده و كمی آرد می پاشیم.
سپس مایع كیك را در قالب ریخته و در حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) ۳۵ الی ۴۵ دقیقه در قسمت پایین فر قرار می دهیم تا كیك بپزد. بعد از پختن، كیك را از فر خارج كرده و پس از سرد شدن از قالب بیرون می آوریم. روی كیك را می توان با كرم، خامه و یا گردو تزیین كرد.
● نكات تغذیه ای كیك هویج:
كیكی كه از مواد یاد شده تهیه شود، دارای ۴۱۳۰ كالری انرژی است پس اگر فردی با شرایط معمولی باشید می توانید یك برش كوچك از آن را میل كنید.
این كیك یك عصرانه خوش مزه و بسیار مفید با طعم شیرینی طبیعی برای كودكان، خصوصا كودكان كم اشتها است.
منبع : روزنامه جوان