یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
دسر بادرنگ
● مواد لازم:
▪ بادرنگ (مانند پرتقال کمی سفت تر) ۱ پیمانه پر
▪ پرتقال پوست کنده (پوست نازک را هم میگیریم) ۱ پیمانه پر
▪ نارنگی پوست کنده (پوست نازک را هم میگیریم) ۱ پیمانه پر
▪ کیوی ۱ پیمانه پر
▪ سیب قرمز (پوست کنده) ۱ پیمانه
▪ خلال پسته و بادام از هر کدام ۲/۱ پیمانه
▪ بادام کوهی ۴/۱ پیمانه
▪ خامه فرم گرفته (خامه ۲۰۰ گرم ـ شکر ۱۰۰ گرم) ۲۵۰ گرم
▪ عرق بهارنارنج ـ بیدمشک ۲ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
بادرنگ، پرتقال و نارنگی را کاملاً پوست کنده و دانهدانه کرده و هر قاچ را از نیمه تقسیم میکنیم و در کاسهای ریخته، کیویها را مربع مربع خرد میکنیم. کیویها بایدکمی سفت باشد. سیبها را قاچ کرده و تمیز میشوئیم و با پوست بصورت مربع مربع قا کرده و داخل مواد میکنیم. همه مواد را که ریختیم، خامه فرم گرفته وخلالهای بادام، پسته و بادام کوهی را مخلوط کرده و با اضافه کردن به بقیه مواد در یخچال قرار میدهیم بعد از یکساعت میتوانیم استفاده کنیم. هنگام استفاده ۲ قاشق غذاخوری عرق بهارنارنج روی آن میدهیم.
منبع : هنر در خانواده
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حسین امیرعبداللهیان لبنان وزیر خارجه دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی
سیل تهران یسنا هواشناسی شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار بانک مرکزی قیمت طلا تورم مسکن بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
تلویزیون جهان صدا و سیما مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
غزه رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه حماس آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه امیرعبداللهیان
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
اینستاگرام اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون