جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

فلفل


فلفل
فلفل یك گیاه علفی یكساله تا دو ساله است كه از خرداد تا شهریور گل می دهد. انواعی كه دارای میوه كوچكی هستند بنظر می رسد اجداد فلفل قرمز امروزی باشند كه در مناطق نیمه حاره و حاره ای جنوب ایالات متحده تا بخش های شمالی آمریكای جنوبی رشد می كند. Capsicum در مناطق گرم دنیا كشت می شود. اولین فلفل ها بوسیله كریستف كلمب به اسپانیا وارد شد. كشت و كار فلفل در اروپای مركزی و از كشورهای مدیترانه ای تا شبه جزیره بالكان صورت می گیرد.بخشی از گیاه كه برای استخراج تركیبات موثره استفاده می شود میوه آن است و حاوی مقدار زیادی كاپسایسین می باشد. میوه های رسیده در سایه خشك می شوند.
دارو طعم ادویه دارد و باعث سوزش زبان می شود. حاوی حدود ۲ درصد كاپسایسین است كه اغلب محققین بعنوان آلكالوئید آن را طبقه بندی می كنند, گلیكوزیدهای فلاونوئید و حدود ۲/۰ درصد ویتامین دارد. C مقداری از اسانس فرار كاپسایسین پوست را می سوزاند و قرمز می كند. به مقادیر كم ترشح شیره معده را تحریك می كند. Capsicum بندرت بعنوان یك دارو استفاده می شود و فقط بصورت پودر شده یا تنتور برای تحریك هضم معده مورد استفاده قرار می گیرد. اغلب بصورت خارجی به شكل پماد, مرهم و گچ برای درمان روماتیسم و ورم مفاصل استفاده می شود. البته بصورت سبزی هم بمصرف می رسد. البته در این حالت كاپسایسین كمی دارد ولی میزان ویتامین آن بالا می باشد. فلفل واریته هایی زراعی زیادی دارد.
منبع : سایت کشاورزی


همچنین مشاهده کنید