سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
بهترین گوشت
گوشت مرغ و ماهی به دلیل مقادیر پایین کلسترولی که دارند برای کاهش چربی خون توصیه می شوند از این رو توصیه می شود تا بیشتر از مرغ خصوصاً سینه مرغ و ماهی استفاده کنند، البته بهترین روش پخت برای این مواد غذایی کباب و یا آبپز کردن است.
از آنجائی که ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا۳ است میتواند سطوح کلسترول تری گلیسرید و حتی فشار خون را بکاهد و امکان چسبندگی پلاکت ها را کم کند.به علاوه ماهی غنی از پروتئین و ویتامین های گروه B و فقیر از چربی های اشباع است بنابراین خوردن ماهی ۲ تا۳ بار در هفته به عنوان بخشی از یک برنامه غذایی سالم،الزامی است در حالی که گوشت قرمز در مقایسه یا سایر انواع گوشت ها، کالسترول بالاتریدارد و برای افرادی که چربی خون بالا دارند توصیه نمی شود در رژیم این افراد مصرف گوشت قرمز هفته ای یک بار و آن هم فقط در یک وعده غذایی مجاز است.
نویسنده مطلب :رضا دهقان
منبع : سایت تغذیه و رژیم درمانی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا رافائل گروسی اصفهان نیچروان بارزانی محمد اسلامی رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان مجلس
هواشناسی تهران قتل شهرداری تهران حجاب دادگاه آموزش و پرورش وزارت بهداشت فضای مجازی شهرداری سلامت پلیس
مالیات خودرو قیمت طلا سایپا قیمت خودرو بازار خودرو قیمت دلار ایران خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان مسکن بورس
تلویزیون نمایشگاه کتاب سینما افعی تهران سریال موسیقی سینمای ایران دفاع مقدس تئاتر کتاب صدا و سیما نمایشگاه کتاب تهران
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان فضا
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه رفح چین نوار غزه طوفان الاقصی اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس ذوب آهن لیگ برتر نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی رئال مادرید سپاهان جواد نکونام
هوش مصنوعی سامسونگ ناسا آیفون مایکروسافت اپل گوگل باتری اندروید ماهواره اینوتکس
بیماران خاص مواد غذایی ویتامین رژیم غذایی زیبایی بیمه کاهش وزن دندانپزشکی فشار خون