شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
خورشت ماست
● مواد لازم:
▪ گوشت با استخوان حدود ۱۲۵۰ گرم
▪ ماست ۷ کیلوگرم
▪ شکر ۱/۵ تا ۲ لیوان
▪ زعفران سائیده شده ۱ قاشق مرباخوری
▪ گلاب یک دوم استکان
▪ تخم مرغ ۶ عدد
● طرز تهیه:
گوشت را همراه بایک عدد پیاز و آب می پزیم تا خوب پخته شود و تنها یک استکان آب داشته باشد، سپس آن را از استخوان جدا کرده و خوب می کوبیم، البته گوشت را باید در ظرفی بزرگ قرار داده و با گوشت کوب آن را خوب نرم کرد. در حین کوبیدن آب باقی مانده را به آن اضافه می کنیم تاگوشت سفید شود، تخم مرغها را دانه دانه شکسته می کوبیم، در ضمن کوبیدن اگر رگ در گوشت بود از آن جدا کرده ماست را که قبلا" کیسه انداخته تا حدود ۲/۵ کیلوگرم شود، ملاقه ملاقه اضافه می کنیم و به کوبیدن ادامه می دهیم تا ماست تمام شود، ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و شکر و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را هم می زنیم تا مایه کم کم رقیق شود و جوش بخورد و به آن زعفران را که در آب جوش حل کرده ایم، اضافه می کنیم و شعله را خاموش می کنیم تا رنگ دلخواه به دست آید، در ظرف را می کشیم و رویش را با زرشک و خلال پسته تزئین می نماییم، پس از این که خورش ولرم شد، دو مرتبه سفت می شود، معمولا" خورش ماست را سرد میل می نمایند.
▪ گوشت با استخوان حدود ۱۲۵۰ گرم
▪ ماست ۷ کیلوگرم
▪ شکر ۱/۵ تا ۲ لیوان
▪ زعفران سائیده شده ۱ قاشق مرباخوری
▪ گلاب یک دوم استکان
▪ تخم مرغ ۶ عدد
● طرز تهیه:
گوشت را همراه بایک عدد پیاز و آب می پزیم تا خوب پخته شود و تنها یک استکان آب داشته باشد، سپس آن را از استخوان جدا کرده و خوب می کوبیم، البته گوشت را باید در ظرفی بزرگ قرار داده و با گوشت کوب آن را خوب نرم کرد. در حین کوبیدن آب باقی مانده را به آن اضافه می کنیم تاگوشت سفید شود، تخم مرغها را دانه دانه شکسته می کوبیم، در ضمن کوبیدن اگر رگ در گوشت بود از آن جدا کرده ماست را که قبلا" کیسه انداخته تا حدود ۲/۵ کیلوگرم شود، ملاقه ملاقه اضافه می کنیم و به کوبیدن ادامه می دهیم تا ماست تمام شود، ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و شکر و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را هم می زنیم تا مایه کم کم رقیق شود و جوش بخورد و به آن زعفران را که در آب جوش حل کرده ایم، اضافه می کنیم و شعله را خاموش می کنیم تا رنگ دلخواه به دست آید، در ظرف را می کشیم و رویش را با زرشک و خلال پسته تزئین می نماییم، پس از این که خورش ولرم شد، دو مرتبه سفت می شود، معمولا" خورش ماست را سرد میل می نمایند.
منبع : سایت کامتونت
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران حجاب چین دولت رئیس جمهور پاکستان رئیسی گشت ارشاد مجلس شورای اسلامی کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور تهران پایتخت سیل قم سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان زنان شهرداری تهران سلامت پلیس
خودرو دلار آفریقا قیمت خودرو قیمت دلار تورم قیمت طلا بازار خودرو بانک مرکزی سایپا ایران خودرو ارز
فیلم سریال پایتخت تلویزیون موسیقی سریال ترانه علیدوستی سینمای ایران سحر دولتشاهی مهران مدیری کتاب شعر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
فلسطین رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل جنگ غزه آمریکا روسیه حماس طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا ترکیه
پرسپولیس فوتبال جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی بارسلونا تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تراکتور
سامسونگ همراه اول ناسا الماس تسلا تیک تاک فیلترینگ
مالاریا زوال عقل پیری کاهش وزن سلامت روان داروخانه