شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

کشک بادنجان


بادمجان  :  ۱۰ عدد
پیاز  :  ۱۰۰ گرم
زعفران  :   قدری
نعناع  :   قدری
کشک  :  ۵۰۰ گرم
خرما  :  ۲۵۰ گرم
روغن  :  ۲۲۵ گرم
فلفل  :   قدری
زردچوبه  :   قدری
نمک  :   قدری
رب گوجه فرنگی  :  ۱ قاشق سوپخوری
گوشت بدون استخوان  :  ۲۰۰ گرم
نخود  :  ۱۰۰ گرم
گردو  :  ۱۲ عدد


بادمجان‌ها را پوست کنده و حلقه حلقه بریده رویش نمک بپاشید و کنار بگذارید، سپس نخود را در آبجوش ریخته پوستش را در آورید بعد گوشت را قیمه کنید و در دو قاشق روغن و پیاز رنده شده سرخش کنید.
همین که سرخ شد نخود پوست گرفته را مخلوطش کنید و بگذارید بپزد، پخته که شد، رب گوجه فرنگی را روی آن بریزید آنگاه روغن را در تاوه ریخته بادمجان‌ها را در آتش ملایم سرخ کنید.
وقتی که دو طرف بادمجان‌ها سرخ شد، کمی آب جوش در آن ریخته باز هم بگذارید کمی بپزد، همین که پخته شد کشک را هم روی آن ریخته از آتش پائید آورید.
هسته خرماها را بیرون آورده پوست مغز گردو را گرفته نعناع داغ را آماده کنید، خرما و مغز گردو و نعناع و زعفران سائیده شده را در موقع کشیدن بادمجان‌ها در بشقاب روی آنها بریزید، بالای خرما و نعناع داغ، کشک بریزید و با دمجان‌ها را سر سفره بیاورید.