دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ / Monday, 24 April, 2017

هورن(غذای نروژی)


هورن(غذای نروژی)
هورن یکی از آن غذاهایی است که می‌توان به راحتی سر کار برد و برای نهار خورد. در ضمن برای پیک نیک بسیار مناسب می باشد.همچنین میتوانید مقدار زیادی از آنرا درست کنید و بعد از سرد شدن آنها را در فریزر نگهداری کنید. هنگام مصرف کافی است یکی دو ساعت قبل از مصرف آنها را از فریزر خارج کنید تا یخ آن آب شود، یا آنرا با استفاده از ماکروفر آماده مصرف کنید.
● مواد لازم:
▪ ٦٠٠ تا ٦٣٠ گرم آرد
▪ نیم لیتر شیر
▪ ٧٥ گرم روغن نباتی
▪ ١ قاشق سوپ خوری شکر
▪ ٥٠ گرم خمیر مایه یا خمیر ترش
▪ مقداری پنیر پیتزا یا پنیر چیزبرگر
▪ مقداری ژامبون یا کالباس یا سوسیس
▪ ١ عدد تخم مرغ
▪ ١ قاشق چای خوری نمک
▪ در صورت علاقه مقداری خردل
● ظروف و وسایل لازم:
هم زن آشپزخانه، یکی دو عدد سینی فر، یکی دو ورق کاغذ قنادی
▪ طرز تهیه:
یک توضیح کوچک: استفاده از شکر برای این است که خمیر بهتر پف کند، نگران نباشید هورن‌ها شیرین نخواهند شد. شکر این خاصیت را دارد که باعث می‌شود خمیر مایه بهتر عمل کند. در ضمن سعی کنید کالباس یا هر نوع گوشتی دیگر که برای این منظور تهیه می‌کنید مزه دار باشد. هنگام پیچیدن هورن‌ها، همچنین می‌توانید مقداری خردل یا هر چاشنی دیگری که مزه آنرا باب سلیقه شما کند استفاده کنید.
اول خمیر را آماده می‌کنیم، برای این کار شیر و روغن نباتی را با هم کمی گرم کنید تا هم روغن آب شود و هم مایع تا ٣٧ درجه سانتیگراد گرم شود.
مخلوط شیر و روغن را در ظرف همزن آشپزخانه بریزید، مخمر (خمیرمایه) را هم در آن حل کنید، شکر و نمک را هم بیفزاید و هم زن را روشن کنید. بعد کم کم آرد را به آن اضافه کنید. دقت کنید خمیر باید خوب مخلوط شود، همچنین دقت کنید خمیر نباید زیاد سفت شود و نه زیاد شل باشد. برای اینکه مطمئن شوید که خمیر زیاد شل نیست با انگشت آنرا امتحان کنید خیلی کم به دست شما خواهد چسبید، اگر زیاد چسبنده بود باید کمی آرد بیفزاید و باز با همزن هم بزنید. وقتی خمیر آماده شد آنرا با پارچه بپوشانید و در مکانی گرم (٣٧ درجه سانتی گراد) بگذارید برای ١ ساعت خمیر استراحت کند. معمولا وقتی این خمیر آماده شد حجم آن دو برابر حجم اولیه خواهد بود.
پس از یک ساعت وقتی خمیر آماده شد آرد روی میز آشپزخانه بریزید و خمیر را روی آن قرار بدهید، سپس آنرا به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به شکل توپ گرد کنید و روی آرد قرار بدهید و با پارچه‌ای آنرا بپوشانید. در این مرحله خمیر را باید برای ١٥ دقیقه دیگر استراحت بدهید. در این مدت ژامبون یا هر گوشت دیگری را که می‌خواهید استفاده کنید خوب خورد کنید، قطعات زیاد بزرگ نباشد، تقریبا پنج شش میلیمتری. پنیر را هم رنده کنید.
یک عدد تخم مرغ را همراه با یکی دو قاشق سوپ خوری شیر مخلوط کنید و با چنگال خوب بزنید تا یک دست شود.
وقتی خمیر آماده شد هر یک از آنها را جداگانه به شکل یک دایره
٣٨ سانتیمتری با وردنه پهن کنید و بعد آنرا به صورتی که در شکل می‌بینید به ٨ قسمت تقسیم کنید (برش بدهید). بعد هر قسمت را جداگانه روی میز قرار دهید و اول با قلم موی مخصوص آشپزخانه حاشیه‌های خمیر را با کمی تخم مرغ رنگ بزنید.
حالا در قسمت قاعده مثلث شکل خمیر، مقداری ژامبون (یا کالباس) قرار بدهید، کمی پنیر هم روی آن بریزید، اگر خردل هم دوست دارید مقداری خردل هم بیفزاید و سپس آنرا از طرف قاعده به طرف زاویه روبرو لوله کنید. بعد از لوله کردن کمی آنرا خم کنید تا بصورت که در تصویر مشاهده می‌کنید در آید و آنرا را داخل سینی فر روی کاغذ قنادی قرار دهید.
وقتی همه هورن‌ها آماده شدند روی آنها را با قلم موی آشپزی با مقداری از مخلوط تخم مرغ رنگ بزنید و داخل فر قرار بدهید. فر باید قبل از شروع ٢٠٠ درجه سانتیگراد گرم شده باشد. هورن‌ها را در مدت تقریبا ١٥ دقیقه بپزید، این زمان تقریبی است و نسبت به فر شما باید تنظیم شود. قبل از اینکه آنها را از فر خارج کنید دقت کنید رنگ آنها طلایی شده باشد.

منبع : سایت سیمرغ

مطالب مرتبط

کلمات در حال جستجو
درفشی‌فر , سازمان ها و نهادها , کمبود پزشک , ابراهیم قاسمپور , فرماندار قدس , استادهمایون خرم , داورپناه , سیره فاطمی , خلاقیت عکاسان , کاظم بلوچی , از خدا برای خدا , دیباجی , نگارش متن توافق , مریم رحیلی , آرسنی یاتسونیک , زمان برگزاری , رژیم آل‌سعود , داووس سوئیس , نگاه سلیقه ای , محمدکیا دربندسری , اوپیک , آلویان , نوشین تبریزی , راهبند , پیشنهاد آلمان به یونان , ابرکامپیوتر , ریاض الابرار , ساری , عملیات نجران , فراتر از , آدمربایی , دنیای مجازی , جاده هراز و فیروزکوه , صحبت پدر , مهد کودک‌ها , السودانیه , سوبارو لگاسی , رکورد زنی , مستندساز ایرانی , سعد , باغات انگور , کانون های مساجد , علمای الازهر , ابتذال فرهنگی , پویش همگانی , افراد با هوش میانه , طرح سخاوت , رابرد , جلفا , رینا استانبول ,

برخی از مطالبی که کاربران هم اکنون در حال خواندن آن هستند
نیل , حالات ما در ادای پاسخ , خواص داروئی , توکسمی حاملگی , تصوف ایرانی در خارج از ایران , راه عشق او که اکسیر بلاست , برنامه‌ریزی ارشادی - ترغیبی (indicative-persuasive) , در وصف صبوحی , شتاب زاویه‌ای(Angular Acceleration) , روی تو را در رکاب شمس و قمر می‌رود , فرایند متمدن سازی , روابط فرهنگی , رسمى شدن تشيّع , یارا قدحی پر کن از آن داروی مستی , جاده و بزرگراه , خوشنویسی و خطاطی، استان قزوین , ببرد از من قرار و طاقت و هوش , ساختار اجتماعی مصرف‌کننده , چو بگذشت سال ازبرم شست و پنج , روابط عاطفی و روانی مردم با یکدیگر ,

برخی منابع مهم خبری
salamatnews.com سلامت , akharinnews.com آخرین , hemayatonline.ir روزنامه حمایت , tik.ir تیک , 9day.ir 9 دی , energynewcomes.com تازههای انرژی , tazeh.net تازه , parsine.com پارسینه , sobhetehran.com صبح تهران , biznews.ir کسب و کار , shahrsakhtafzar.com شهر ‌سخت افزار , vaghayedaily.ir روزنامه وقایع اتفاقیه , musicerooz.ir موسیقی روز , ifnam.com ایفنام , rahyabnews.com رهیاب نیوز , ibna.ir خبرگزاری کتاب ایران , 24onlinenews.ir 24 , aecinema.ir هنر و تجربه , etedaal.ir اعتدال , eranico.com ارانیکو , rasanehiran.com رسانه ایران , tabnak.ir تابناک , Http: روزنو , noorportal.net نورپرتال , andishehha.com اندیشه‌ها , baharnews.ir بهارنیوز , setarehnews.ir ستاره‌ها , jamaran.ir جماران , farscinema.com فارس سینما , edunews.ir آموزش ,

وبگردی
گفتگوی حسین دهباشی با عزت الله ضرغامی
گفتگوی حسین دهباشی با عزت الله ضرغامی - خشت خام / نوبت بیست و دوم
نعوذبالله امام زمان حال فعلی آن آقا را نمی‌دانست؟
نعوذبالله امام زمان حال فعلی آن آقا را نمی‌دانست؟ - «زمانی گفته شد امام زمان سفارش یک آقایی را کرده، بعد هم که آن آقا مدعی شد، گفتند ملاک حال فعلی افراد است. یعنی نعوذ بالله امام عصر (عج) حال او را نمی‌دانستند که به شما پیغام حمایت را دادند؟!»
برخورد پره‌های بالگرد به سر مدیرکل بحران کهگیلویه‌وبویراحمد
برخورد پره‌های بالگرد به سر مدیرکل بحران کهگیلویه‌وبویراحمد - اخیرا تصاویر برخورد ملخک هلی کوپتر با مدیرکل حوادث غیرمترقبه کهگیلویه،به عنوان خبری داغ در کانال های تلگرامی منتشر شده. این ویدئو مربوط به مرداد ۸۹ است.
رابطه عاشقانه رضا روحانی با مجری شبکه من و تو
رابطه عاشقانه رضا روحانی با مجری شبکه من و تو - این آهنگساز 39 ساله به تازگی رابطه ای عاشقانه را با یکی از مجریان شبکه من و تو آغاز کرده است. رضا روحانی با انتشار عکسی از خودش و فرانک مجری این شبکه, از پیدا کردن عشق واقعی زندگی اش نوشت.
صید ماهی خاویاری ۶۰۰ کیلویی در دریای خزر
صید ماهی خاویاری ۶۰۰ کیلویی در دریای خزر - به گزارش خبرنگار مهر، یک فیل‌ماهی خاویاری با وزن حدودی ۶۰۰ کیلو و بیش از ۷۰ کیلوگرم خاویار روز یکشنبه توسط صیادان دو کومه گمیشانی صید شد.
فاطمه غرار پدیده این روزهای موسیقی
فاطمه غرار پدیده این روزهای موسیقی - آواز دختری نابینا به نام فاطمه غرار که آرزویش خواننده شدن بوده که یکی از خوانندگان (آقای شیری) با گروه خود او را به آرزویش رسانده اند
عکس یادگاری منشوری با روحانی در توچال
عکس یادگاری منشوری با روحانی در توچال - عکس روحانی با لباس ورزشی در مجموعه تله‌کابین توچال
بازیگر ایرانی دختر شایسته کانادا شد +عکس
بازیگر ایرانی دختر شایسته کانادا شد +عکس - سحر بی نیاز در سال 1365 در تهران بدنیا آمده و پس از چندسال به همراه خانواده اش به کانادا مهاجرت کرده است.
افشاگری های خبرگزاری فارس در مورد شبکه من و تو !
افشاگری های خبرگزاری فارس در مورد شبکه من و تو ! - فیلم/ سکوت یک ساله «سولماز» شکست/ مسائل جنسی عامل تعیین کننده برای ماندن در استیج!
گفتگوی جنجالی علی معلم و صادق زیباکلام
گفتگوی جنجالی علی معلم و صادق زیباکلام - صادق زیباکلام هم همفکر مسعود فراستی شد.
    پربازدیدها