دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


آشپزی و شیرینی‌پزی


آشپزی و شیرینی‌پزی
نویسنده : کراکر - بتی
مترجم : ارشد - فریبا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۲/۰۴
رده دیویی : ۶۴۱.۵
قطع : وزیری
جلد : سولفون
تعداد صفحه : ۱۸۰
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : انگلیسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۲۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۴۱-۰۱۳-۷

این مجموعه ـ ترجمه آخرین چاپ کتاب((آشپزی کلاسیک بتی کراکر)) ـ مشتمل است بر دستورالعمل پخت غذاهای اصلی(پودینگ گوشت و سبزی, خاگینه, کرپ, کلوچه گوشتی, ماکارونی(..., پیتزا, انواع کیک, شیرینی, دسر و نان .در ابتدای کتاب اصطلاحات فنی متن و رعایت اصول کلی پخت نان, کیک و شیرینی تشریح شده است .در مورد پخت هر غذا, مواد لازم و طرز تهیه آن به همراه تصویر آمده است .