جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
تحلیلی بر سالمو نلوز طیور و اهمیت بهداشتی آن
سالمونلا ها باكتری های گرم منفی ، میله ای شكل ، با اندازه سلولی ۵/۱ – ۷/۰ در ۵ – ۲ میكرو متر – فاقد هاگ ، هوازی اختیاری و اغلب متحرك بوده و تا بحال بیش از ۲۱۰۰ گو نه سرمی از آنها شناخته شده است . PH مناسب رشد ۸ – ۴ و درجه حرارت مناسب ۴۵ – ۵/۵ درجه سانتیگراد می باشد . این عامل چهار نوع بیماری توسط گو نه های مختلف ایجاد كـــرده كه هر كدام علا ئم و در مان های و یژه خود را دارا می باشند . این بیماری ها عبارتند از پلوروم ، تیفو ئید ، پارا تیفو ئید و آریزو نا . این عامل باعث آلودگی مواد غذایی دام و طیور شده و انسان با مصرف آن دچار بیماری می شود . جهت پیشگیری كامل از این بیماری بایستی در محل های تولید مواد غذایی اقدامات مناسب صورت گیرد تا مواد غذایی با استاندارد كامل مورد مصرف جامعه بشری قــرار گیـــــــــرد.
منبع : مؤسسه مرغداری ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات احمد وحیدی عراق حسن روحانی مجلس شورای اسلامی حجاب دولت نیکا شاکرمی مجلس روز معلم رهبر انقلاب شهید مطهری
ایران سیل هواشناسی تهران آتش سوزی شهرداری تهران قوه قضاییه پلیس آموزش و پرورش معلم فضای مجازی سلامت
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا سازمان هواشناسی مالیات دولت سیزدهم بازار خودرو قیمت دلار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ایران خودرو
مهران غفوریان موسیقی تلویزیون سریال ساواک عمو پورنگ سینمای ایران مهران مدیری تبلیغات مسعود اسکویی سینما عفاف و حجاب
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر جواد نکونام بازی لیگ برتر ایران تراکتور رئال مادرید
هوش مصنوعی اپل فناوری خودروهای وارداتی گوگل آیفون ناسا
فشار خون کبد چرب