چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
خورش کاری (هند)
● مواد لازم
▪ بادام هندی آسیاب شده ۱۰۰ گرم
▪ آب مرغ ۳ لیوان - آرد ۱ قاشق غذا خوری
▪ زعفران آب کرده ۱ قاشف غذاخوری
▪ کره ۱۰۰ گرم
▪ پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذاخوری
▪ سینه مرغ ۷۵۰ گرم
▪ سیر ۲ حبه
▪ قارچ ۳۰۰ گرم
▪ نمک به میزان لازم
▪ فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
● طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ را در کره تفت می دهیم قارچ را هم جداگانه با کره تفت می دهیم به همراه پیاز وسیر سپس آرد را در کمی کره سرخ کرده سپس حرارت را خاموش کرده و بادام هندی را به آن اضافه می کنیم آب مرغ را کم کم به آرد سرخ شده افزوده و فلفل قرمز و پودر کاری و نمک را به همراه مرغ به مواد اضافه کرده و روی حرارت به مدت نیم ساعت می پزیم سپس قارچ وزعفران را افزوده در قابلمه را می بندیم و با حرارت کم دوباره به مدت نیم ساعت می پزیم
منبع : ترانه ها
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران معلمان رهبر انقلاب روز معلم نیکا شاکرمی دولت مجلس شورای اسلامی مجلس بابک زنجانی خلیج فارس دولت سیزدهم حجاب
تهران شهرداری تهران هواشناسی معلم سیل پلیس آموزش و پرورش قوه قضاییه بارش باران سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا قیمت طلا بانک مرکزی بازار خودرو کارگران تورم
فضای مجازی تلویزیون رادیو سریال سینما دفاع مقدس سینمای ایران موسیقی فیلم تئاتر نون خ رسانه ملی
دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان نتانیاهو یمن
استقلال فوتبال پرسپولیس رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا تراکتور سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر بازی
وزیر ارتباطات تبلیغات اپل پهپاد ناسا نخبگان گوگل آیفون
کبد چرب خواب دیابت کاهش وزن بیماری قلبی ویتامین مسمومیت داروخانه قهوه طول عمر بیماری