چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

خورش کاری (هند)


خورش کاری (هند)
● مواد لازم
▪ بادام هندی آسیاب شده ۱۰۰ گرم
▪ آب مرغ ۳ لیوان - آرد ۱ قاشق غذا خوری
▪ زعفران آب کرده ۱ قاشف غذاخوری
▪ کره ۱۰۰ گرم
▪ پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذاخوری
▪ سینه مرغ ۷۵۰ گرم
▪ سیر ۲ حبه
▪ قارچ ۳۰۰ گرم
▪ نمک به میزان لازم
▪ فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
● طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ را در کره تفت می دهیم قارچ را هم جداگانه با کره تفت می دهیم به همراه پیاز وسیر سپس آرد را در کمی کره سرخ کرده سپس حرارت را خاموش کرده و بادام هندی را به آن اضافه می کنیم آب مرغ را کم کم به آرد سرخ شده افزوده و فلفل قرمز و پودر کاری و نمک را به همراه مرغ به مواد اضافه کرده و روی حرارت به مدت نیم ساعت می پزیم سپس قارچ وزعفران را افزوده در قابلمه را می بندیم و با حرارت کم دوباره به مدت نیم ساعت می پزیم
منبع : ترانه ها