پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

نکات مهم برای کاهش چربی در غذا


۱. مصرف گوشت، ماهی و مرغ را تا زیر ۱۵ تا ۲۰۰ گرم در روز را محدود کنید.
۲. مصرف گوشت قرمز را محدود کرده بیشتر از مرغ و ماهی استفاده کنید.
۳. گوشت را قبل از طبخ کاملاً از چربیهای زائد پاک نمائید.
۴. غذاهای بدون گوشت را گاه‌گاه جایگزین غذاهای پر گوشت کنید.
۵. از مصرف بیش از ۵ تا ۸ قاشق غذاخوری روغن در روز پرهیز کنید.
۶. از مواد لبنیاتی کم چربی بیشتر استفاده کنید.
۷. مصرف تخم‌مرغ را تا ۴ عدد در هفته محدود کنید.
۸. از مصرف زیاد و مکرر موادی مثل دل، جگر، قلوه و مغز خودداری کنید.