یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

آمریکا آخرین ایستگاه بکهام


آمریکا آخرین ایستگاه بکهام
«دیوید بكهام» بدون شك جزو بهترین بازیكنان فوتبال جهان است. او نه تنها از نظر بازی خوب است كه برای باشگاه نیز به دلیل حضور در تبلیغات و بازار بسیار چهره محبوبی به شمار می رود.دیوید كه در آستانه بازنشستگی قرار دارد احتمالاً آخرین سال های دوران بازیگری خود را در ایالات متحده آمریكا سپری خواهد كرد.پس از آنكه تیم ملی فوتبال آمریكا در جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان نتوانست از مرحله گروهی صعود كند بسیاری از تحلیلگران فوتبال آمریكا مشكل این تیم را بیشتر نداشتن انگیزه عنوان می كردند و آن را بیشتر به كم توجهی به ورزش فوتبال نسبت می دادند.
حضور دیوید بكهام در آمریكا از ۲ جنبه حایز اهمیت است نخست به دلیل حضور همسرش در هالیوود بعد مسافت كاهش می یابد و دلیل دوم كه به نظر مهمترین دلیل می رسد حضور بكهام در هالیوود است. بكهام سالیانی كه در فوتبال حضور داشت جزو بهترین های فوتبال بود. اولدترافورد و برنابئو، خاطره ارسال های او را به خوبی به یاد دارد.
او علاوه بر آنكه یك فوتبالیست تراز اول بود در عرصه تبلیغات نیز جزو بهترین ها است.پیش از بكهام، پله اسطوره فوتبال برزیل و جهان به آمریكا آمد. وی در سال ۱۹۷۵ به باشگاه نیویورك كاسموس پیوست و توانست در لیگ فوتبال آمریكا جزو بهترین ها باشد.«كلایو توی» رییس سابق باشگاه نیویورك كاسموس می گوید در آن زمان فوتبال آمریكا چندان پیشرفت نكرده بود و در آغاز راه قرار داشت. پخش تلویزیونی و تبلیغات محیطی اصلاً معنا و مفهومی نداشت.
در آن زمان اصلاً به دنبال اسپانسر و حامی مالی نبودیم با حضور پله فوتبال آمریكا كمی پیشرفت كرد. هم اكنون فوتبال پیشرفت خوبی دارد اما از فوتبال روز دنیا بسیار عقب است. فكر می كنم حضور بكهام در ایالات متحده به حرفه ای تر شدن فوتبال در آمریكا خیلی كمك كند.باشگاه نیویورك كاسموس از زیر مجموعه های شركت عظیم تبلیغاتی برادران وادرنر است كه توانسته حق پخش تلویزیونی اكثر مسابقات خود را داشته باشد.
علاوه بر آن باشگاه كاسموس «فرانتس بكن باوئر»، كارلوس آلبرتو و یوهان نیسكنز را پیش از این در اختیار داشته است. علاوه بر آن ورزشگاه اختصاصی این باشگاه استادیوم جاینتس است.ورزش ایالات متحده آمریكا در رشته هایی نظیر بیسبال، بسكتبال، هاكی و... جزو برترین كشورها است اما در فوتبال پیشرفت چندانی نداشته است.
علاوه بر آن در آمریكا به دلیل آنكه اكثر كانال ها،كابلی هستند اكثر مردم آمریكا ترجیح می دهند كه به تماشای لیگ برتر فوتبال انگلستان، لوشامپیونه یا لالیگا بنشینند و بازی های ضعیف باشگاهی آمریكا را شاهد نباشند.«جیمی تره كر» نویسنده ارشد ورزشی فاكس می گوید: «وضعیت آمریكا شبیه لیگ اسكاتلند است. هر دوی ما ۱۲ تیم در لیگ داریم و تنها ۴ تیم ارزش تماشا داند. در فرهنگ آمریكا سرگرمی حرف اول را می زند.
درآمدهای بازیكنان حاضر در لیگ آمریكا نیز بسیار جالب است. كل درآمد یك باشگاه فوتبال در آمریكا ۹/۱ میلیون دلار است و همچنین درآمد متوسط بازیكنان شاغل در لیگ آمریكا ۷۰۰/۱۱ دلار است كه این در مقایسه با دستمزدهای رایج در انگلستان هیچ است.بكهام مسلماً به این دستمزدها چشم ندارد. او به دنبال آن است كه با حضور در ایالات متحده بتواند در عرصه تبلیغات موفق تر از گذشته باشد.
منبع : روزنامه ابرار ورزشی


همچنین مشاهده کنید