شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
تهیه یک غذائی مخصوص ایل پرجائی
● کِر ماس ِ پلا
برنج وقتی که خوب پخته آ ن را در ظرف چوبی بنام (خِردخار) می ریزند وبه آن شیر؛ ماست؛ اضافه می کنند؛ وبا قاشق چوبی مخلوطی شکل خوب یه هم می زنند تا از هم خابل تفکیک نباشد. و همه با هم دور ای ن خِدخار می نشینند و با میل و رغبت نوش جان می کنند .
( البته قابل ذکر است که بعضی ها به این غذا کره یا سر شیرو یا کدو هم اضافه میکنند که هر کدام برای خود جدا گانه اسم مخصوص خود را دارد! مثلا به غذائی ک کره اضافه کرده اند می گویند راغون کر ماس یا به آنی که کدو افزودند می گویند گَی کِرماس.وهمین طور که غذائی هم لذیذ وهم مقوی هست)..قابل توجه که هر خانوار ایرانی می تواند این غذائی ساده وسنتی را در منزل درس کرد وتنا ول نماید..
سیف لله داداش زاده
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس جمهوری اسلامی ایران حجاب دولت رئیسی رئیس جمهور گشت ارشاد سیدابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم پاکستان
تهران سیل قتل کنکور هواشناسی شهرداری تهران سلامت سازمان سنجش سازمان هواشناسی زنان پلیس اصفهان
قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو خودرو دلار قیمت خودرو بانک مرکزی ارز سایپا مسکن ایران خودرو تورم
فضای مجازی کیومرث پوراحمد سینمای ایران تلویزیون سریال پایتخت سریال ترانه علیدوستی فیلم موسیقی سینما مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال جام حذفی آلومینیوم اراک فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سامسونگ اپل فناوری ناسا ربات فیلترینگ بنیاد ملی نخبگان رونمایی
سازمان غذا و دارو کاهش وزن مالاریا آلزایمر زوال عقل