جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا


آشپزباشی ـ سال سوم، شماره ۲۸، اردیبهشت ۱۳۸۸


▪ کیک کره‌ای با تزئین گیلاس / کیک آلاسکا / نوعی شیرینی با آلو و پنیر / مثلث های طلایی / بیسکویت بادامی: ص ۱۵ـ۱۰
▪ فنجان‌های پر شده از گاناش فندق / موس توت فرنگی / نوارهای شکلاتی / برانیز موکاچینو / تار ثلث میوه‌های تابستانی: ص ۲۰ـ۱۶
▪ بمب مخلوط میوه‌های تازه / کیک سیب با تزئینی متفاوت / دونات ساده: ص ۲۳ـ۲۱
▪خوراک سبزی با سویا / مسمای قارچ صص ۲۵ـ۲۴
▪ یاقورتی آش ( آش ماست آذربایجان ) / دمی گوجه‌فرنگی و بادمجان: ص ۲۷ـ۲۶
▪ خورش قیمه میگو ( بوشهری ) / کوفتهٔ مرغ: ص ۲۸ـ۲۶
▪ کباب با گوشت شترمرغ / پن پن / ماهی با سس میوه: ص ۳۲ـ۳۰
▪ ماکارونی قالبی / برنج تزئینی با خوراک گوشت / مرغ لیمویی: ص ۳۶ـ۳۳
▪ نودل با فیلهٔ مرغ ادویه‌ای: ص ۳۸
▪ سالاد پیاز با تن ماهی / سالاد لوبیا قرمز: ص ۴۰ـ۳۹
▪ کرم سوپ دال عدس و میگو / سالاد روسی / سالاد یونانی: ص ۴۷ـ۴۵
▪ پن کیک سیب آلمانی / فلورانتین اسفناج: ص ۴۹ـ۴۸
▪ مارمالاد سیب و توت فرنگی / نوشیدنی لیمو ، نوشیدنی هندوانه / معجون خیار و کرفس: ص ۵۲ـ۵۰
▪ نوشیدنی زنجفیل / چتنی نعناع و خیار / چتنی کدو: ص ۵۵ـ۵۳
▪ تزئین کارد و چنگال / حلقهٔ تزئینی / ایده‌های الهام بخش برای دستمال سفره: ص ۶۰ـ۵۸
▪ حکاکی کل کوکب بر روی کدو / گره پرده منگوله‌دار: ص ۶۲ـ۶۱
▪ رنگ در دکوراسیون / کلاس شیرینی پزی / تغذیه در دوران شیردهی / گلاب اولین عصارهٔ خوراکی: ص ۶۹ـ۶۴
▪ آداب غذاخوردن در اسپانیا / دنیای گوناگون پنیر / چه موقع غذاهای مانده را دور بریزیم / آشنایی با انواع خامه و چگونگی فرم دادن به آن: ص ۷۶ـ۷۰
▪ با این غذاها پیر نمی‌شوید / داستان ادویه / زیبائی از درون طبیعت / اسامی برندگان خوش شانس نوروزی / جدول: ص ۸۵ـ۷۸
ماهنامه آشپزی
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: مهندس اصغر نعمتی
تلفن: ۸ و ۶۶۴۳۵۶۶۶ ـ ۲ـ۶۶۴۳۵۶۹۱
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۸
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچهٔ اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
صندوق پستی: ۶۹۳ـ۱۴۱۸۵
نشانی الکترونیک: Ashpazbashi.mag@Gmail.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)