شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

مجید صالحی، همین و بس


مجید صالحی، همین و بس
یک «سه در چهار» بی سر و صدا آمد و به تدریج مخاطبان زیادی را جذب کرد. این اتفاق اگر در گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما می افتاد، چندان امر مهمی به شمار نمی رفت، چرا که تولیدات گروه فیلم و سریال شبکه یک، سطح توقع ها را بالاتر از«سه در چهار» برده است. اما چیزی که محصول مشترک رضا عطاران، محمد حسین لطیفی، مجید صالحی و رضا مسعودی را در بین تولیدات شبکه یک سیما قابل تامل می کند، قرار گرفتن این کار در گروه اجتماعی است چرا که سال هاست در این گروه، فیلم و سریال تولید می شود و از اتفاق برخی از تولیدات را کارگردان ها و تهیه کننده های اسم و رسم داری ساخته اند، اما حاصل کار را نه منتقدان پسندیده اند و نه مخاطبان و حاصلی جز پرکردن آنتن و بیلان کار به همراه نداشته است.
دو نام رضا عطاران، محمدحسین لطیفی و بهرام بهرامیان در تیتراژ مجموعه«سه در چهار» کمی مخاطبان را مردد کرد که نام مجید صالحی کجای این کار باید قرار بگیرد. گرچه مجموعه کارهای عطاران را به یاد می آورد، اما امضای او را ندارد. منظور از امضا نه اینکه نام عطاران به عنوان کارگردان پای کار باشد، بلکه هویت کارهای عطاران را ندارد. بنابراین خیلی راحت می توان جای پای کارگردانی به نام مجید صالحی را تشخیص داد که امیدهای زیادی برای کارهای با امضای او را در آینده باقی می گذارد. گرچه محمدحسین لطیفی، در ژانرهای مختلف کار کرده است،اما در مجموعه« سه در چهار» هیچ رد پایی از او به طور جدی نمی توان پیدا کرد. پرواضح است که بهرام بهرامیان همان کاری را انجام داده است که به عهده اش بوده.
«سه در چهار» باعث دیده شدن نویسنده یی به نام رضا مسعودی شد. امید که شرایط برای دیده شدن بهترش، بیشتر فراهم شود و آن طور که در گفت وگویش اشاره کرده، بتواند باز هم با مجید صالحی کار کند، چرا که این آرزوی هر نویسنده یی است که بتواند در عین نوشتن فیلمنامه اش از سرنوشت کارش که بخش مهمی از آن در دستان کارگردان است، باخبر باشد و با خیال راحت تری بتواند کار کند.
چهار «سه در چهار» به جز برای علی صادقی برای بازیگران دیگر دستاورد جدیدی به همراه نداشت و همین نکته اهمیت کار نویسنده و کارگردان را دوچندان می کند. البته این اشاره بدان معنا نیست که مثلاً مهران رجبی یا شهره لرستانی بازی های خوبی ارائه نداده اند، اما آنچه مسلم است از خودشان جلوتر نرفته اند.
پنج«سه در چهار» مجالی است برای خندیدن. همین و بس.

نوید برنگی
منبع : روزنامه اعتماد