چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

مطالعه میزان هیستامین در کنسروهای ماهی تن و ساردین


مطالعه میزان هیستامین در کنسروهای ماهی تن و ساردین
به منظور تعیین مقدار هیستامین، در ماهی تن و ساردین تعداد ۱۰۰ نمونه کنسرو ماهی که ۸۰ نمونه تن و ۲۰ نمونه کیلکا مربوط به ۸ کارخانه تولید کننده بود مورد آزمایش قرار گرفتند. نتایج حاصله نشان داد که میانگین میزان هیستامین در نمونه های کنسرو تن بین ۱۰ تا ۱۷۸ میلی گرم در کیلوگرم بوده و این مقدار در مورد نمونه های کنسرو کیلکا بین ۵ تا ۴۷ میلی گرم در کیلوگرم بوده است. تمام مقادیر بدست آمده برای کنسروهای کیلکا زیر حد مجاز پذیرفته شده به وسیله کشورهای اتحادیه اروپا بوده و این در حالی است که در مورد نمونه های کنسرو تن ۲۵/۴۱ درصد نمونه های مورد مطالعه حاوی هیستامین به میزان بالاتر از حد مجاز پذیرفته شده می باشند.
منبع : فصلنامه پژوهش و سازندگی


همچنین مشاهده کنید