چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
دلمه بادمجان یا غذای قشنگ (ارمنی)
- مواد لازم:
بادمجان: ۸ عدد، گوجه فرنگی: ۱۰ عدد، گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم، سبزی دلمه: ۱۵۰ گرم، پیاز رنده شده: ۱ عدد، رب: ۲ قاشق غذاخوری، غوره: کمی، ادویه و نمک و فلفل، به میزان دلخواه، روغن: برای سرخ کردن بادمجانها
- طرز تهیه گوشت:
گوشت چرخکرده را با پیاز، سبزی، نمک، فلفل و ادویه مخلوط میکنیم. بادمجانها را بعد از شستن حلقه حلقه (با پوست) به اندازه ۱ سانتیمتر میبریم و در روغن کمی سرخ میکنیم تا اندازهای که بادمجان زیاد شل نشود. گوجه فرنگیها را نیز به اندازهٔ کمتر از یک سانتیمتر حلقه حلقه میبریم، روی هر ورق بادمجان، مقدار کمی (به اندازهٔ نصف گردو) گوشت قرار میدهیم و روی آن یک ورقه گوجه فرنگی میگذاریم به همین ترتیب ادامه میدهیم و به صورت لولهای (خوابیده) داخل ظرف نسوز یا ماهیتابه میچنیم. روی این مواد غوره میریزیم درصورت تمایل چند حلقه فلفل دلمهای هم اضافه میکنیم. رب را در ۲ لیوان آب حل میکنیم و همراه با مقداری نمک و فلفل روی مواد میریزیم. روی ظرف را با کاغذ آلومینیومی یا در ماهیتابه میپوشانیم و روی حرارت ملایم یا داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت میپزیم. درجه حرارت فر ۱۲۰ درجهٔ سانتیگراد در نظر گرفته شده است. وقتی غذا به روغن افتاد و گوشت آن پخت غذا را سرو میکنیم. عدس را پاک کرده میشوئیم و با آب کافی داخل قابلمه میریزیم و روی شعله قرار میدهیم. بعد از چند جوش بقیه مواد را اضافه میکنیم و میگذاریم به مدت نیم ساعت بپزد تا جا بیفتد.
بادمجان: ۸ عدد، گوجه فرنگی: ۱۰ عدد، گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم، سبزی دلمه: ۱۵۰ گرم، پیاز رنده شده: ۱ عدد، رب: ۲ قاشق غذاخوری، غوره: کمی، ادویه و نمک و فلفل، به میزان دلخواه، روغن: برای سرخ کردن بادمجانها
- طرز تهیه گوشت:
گوشت چرخکرده را با پیاز، سبزی، نمک، فلفل و ادویه مخلوط میکنیم. بادمجانها را بعد از شستن حلقه حلقه (با پوست) به اندازه ۱ سانتیمتر میبریم و در روغن کمی سرخ میکنیم تا اندازهای که بادمجان زیاد شل نشود. گوجه فرنگیها را نیز به اندازهٔ کمتر از یک سانتیمتر حلقه حلقه میبریم، روی هر ورق بادمجان، مقدار کمی (به اندازهٔ نصف گردو) گوشت قرار میدهیم و روی آن یک ورقه گوجه فرنگی میگذاریم به همین ترتیب ادامه میدهیم و به صورت لولهای (خوابیده) داخل ظرف نسوز یا ماهیتابه میچنیم. روی این مواد غوره میریزیم درصورت تمایل چند حلقه فلفل دلمهای هم اضافه میکنیم. رب را در ۲ لیوان آب حل میکنیم و همراه با مقداری نمک و فلفل روی مواد میریزیم. روی ظرف را با کاغذ آلومینیومی یا در ماهیتابه میپوشانیم و روی حرارت ملایم یا داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت میپزیم. درجه حرارت فر ۱۲۰ درجهٔ سانتیگراد در نظر گرفته شده است. وقتی غذا به روغن افتاد و گوشت آن پخت غذا را سرو میکنیم. عدس را پاک کرده میشوئیم و با آب کافی داخل قابلمه میریزیم و روی شعله قرار میدهیم. بعد از چند جوش بقیه مواد را اضافه میکنیم و میگذاریم به مدت نیم ساعت بپزد تا جا بیفتد.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
آمریکا ایران غزه مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب لایحه بودجه 1403
روز معلم سلامت سیل تهران قوه قضاییه هواشناسی شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی شورای شهر تهران دستگیری پلیس
قیمت دلار بانک مرکزی خودرو سایپا قیمت خودرو قیمت طلا ایران خودرو دلار بازار خودرو مالیات تورم ارز
سریال تلویزیون سینمای ایران سینما موسیقی دفاع مقدس رسانه ملی تئاتر فیلم کتاب
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه نوار غزه حماس روسیه عربستان یمن ترکیه نتانیاهو افغانستان اوکراین
فوتبال رئال مادرید پرسپولیس استقلال بایرن مونیخ سپاهان تراکتور لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی اینستاگرام اپل تبلیغات گوگل ناسا همراه اول آیفون ماه
کاهش وزن داروخانه مسمومیت سازمان غذا و دارو ویتامین قهوه خواب دیابت بارداری