شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا


بهکام - سال جدید شماره ۵۶، بهمن ۱۳۸۴


▪ انتظار از انجمن ها ، فرصتی برای حضور : هوشنگ دانشمند / فرحناز سمیعی : ص۲
▪ شیرین عسل در ۲۰۰۶ ISM : ص۴
▪ در نشست مطبوعاتی رئیس فراکسیون صنایع غذایی مجلس عنوان شد : صنعت غذا بیشترین سهم اشتغال را دارد : ص۵
▪ یازدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی : ص۶
▪ خاویار : ص۷
▪ سمینار ۲۲۰۰۰ ISO : رضا شفیعی خادم : ص۸
▪ رئیس اتاق ایران ایتالیا : ص۱۰
▪ رئیس اتحادیه ی رستوران داران : گفتگو‌ : زهره فرزادپور : ص۱۲
▪ مدیرعامل رباط نشستی با دانشجویان : ص۱۳
▪ فائو الگوی بیمه ی کشاورزی در ایران را مطلوب می داند : گفتگو : الهام فرشچی : ص۱۶
▪ مدیر رستوران آپادانا : ص۱۷
▪ بیمه و مدیریت ریسک : ص۱۸
▪ WTO : حبیب عباسپور : ص۲۰
▪ بارکد : مهرداد ایزدی : ص۲۲
▪ جشنواره ی قارچ : ص۲۴
▪ SIA پاریس : ص۲۴
▪ آگروفود ۸۵ در راه است چه اندیشیده اید : ص۲۶
▪ Gulfood سمپوزیوم پنیر مونیخ / ۲۰۰۶ iba : ص۲۷
▪ صنایع غذایی اتحادیه اروپا : ص۲۸
▪ پنیر سازی : رعنا ابراهیمی : ص۳۰
▪ IQF : ص۳۲
▪ مواد افزودنی : کامران دانشمند : ص۳۳
▪ نوآوری در شیرینی و شکلات : ص۳۴
▪ آشنایی با لوبیای سویا و فرآورده های سویایی : دکتر عفت جعفری : ص۳۷
▪ خواندنی های تغذیه ای : ص۳۸
▪ غذای ملل : کاترین گزوزیان : ص۴۰
▪ تغذیه و قلب : ص۴۲
▪ انتظار بم : ص۴۴
▪ ایدز و علائم هشدار دهنده ایدز : دکتر حکمت راجی : ص۴۵
▪ Shirin Asal in ISM۲۰۰۶ , Brief Report : ص۴۶
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)