پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

کیک فنجانی


کیک فنجانی
● مواد لازم
▪ نصف فنجان کره
▪ سه چهارم فنجان شکر
▪ دو عدد تخم مرغ
▪ نصف فنجان شیر
▪ یک ونیم قاشق مرباخوری پودر بادام
▪ یک و نیم فنجان آرد
▪ یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری نمک
▪ دو فنجان توت فرنگی خرد شده
▪ سه چهارم فنجان خلال بادام
● طرز تهیه
درون ۱۲ فنجان کاغذ مخصوص پخت شیرینی قرار دهید.
فر را روی ۳۷۵ درجه روشن کنید. سپس در یک ظرف کره را با شکر مخلوط کرده و تخم مرغ را اضافه کنید.
آن را درون مخلوط کن کاملاً مخلوط کرده و آرد، بادام و شیر را اضافه کنید. سپس نمک و بیکینگ پودر را بیفزایید.
توت فرنگی و خلال بادام را اضافه کرده با چنگال هم بزنید.
مخلوط را درون فنجان ها ریخته و برای ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید.

مریم سعادتی
منبع : روزنامه ایران