دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


شیمی واکنش‌های قهوه‌ای شدن (در مواد غذایی)


شیمی واکنش‌های قهوه‌ای شدن (در مواد غذایی)
نویسنده : سحری - محمدعلی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۵/۰۱
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۲۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۶۵۷-۲۹-۳