یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
چینگ چوانگ چانگ، بفرمائید
مردم چین اعتقاد دارند کارد و چنگال نوعی سلاح است و خشونت را نشان میدهد. چینیها میگویند بهتر است آنها را فقط به عنوان سلاح سرد و برای جنگیدن به کار برد.
شاید اگر شما همچنین اعتقادی داشته باشید بعید نباشد کارد و چنگال را کنار بگذارید و به سراغ چوبکهای چینی بروید که نشانه ملایمت و صلح هستند. چوبکها ابزار مخصوصی هستند که چینیها برای صرف غذا از آنها استفاده میکنند.
● آشپزخانه چینی
کدبانویان چینی عادت دارند تمام مواد غذایی، از سبزیجات تا گوشت را در آشپزخانه خرد کنند و بر سر میز بیاورند. به این ترتیب غذاهای چینی نیازی به خرد کردن ندارند.
چینیهای نازک نارنجی استفاده از کارد را بر سر میز یا سفره غذا، اقدامی وحشیانه میدانند؛ بنابراین تعجبی نیست که غذایشان را تندتند با چوبکها بر سر سفره میل میکنند.
چینیها از تفت دادن، پختن در سس یا خورش چینی، بخارپز کردن، سرخ کردن، روغن جوش کردن و تنوری کردن در پخت و پز بسیار استفاده میکنند. واک، تختهکار، ساطور سبک تیز و ظرف بخارپزی چوبی، چهار وسیله اصلی آشپزی در یک آشپزخانه چینی هستند.
واک همان ماهی تابه خودمان است. ظرف بخارپز چینی هم یک نوع طبله چوبی است که کف آن حصیر بافت است و آن را روی دیگ برنج میگذارند تا غذا با بخار پخته شود. غذا به این روش عطر برنج و چوب را میگیرد.
● گوشتهای آبپز
چینیها ترجیح میدهند گوشت را آبپز بخورند. آنها میگویند آب پز کردن گوشت و مواد غذایی دیگر، آنها را خالص و نرم نگه میدارد. آنها برای آبپز کردن گوشت ۲ تا ۵ ساعت وقت میگذارند و گوشتآبپز را با نوعی سس میل میکنند.
آبگوشت پخته را هم به همان صورت ساده داغ میکنند و در پیالههای کوچک همراه غذا مینوشند. مقداری تره بار پخته را هم برای دادن عطر و طعم تازه به آن اضافه میکنند.
● ۲ اصل مهم
چینی ها تلاش میکنند مواد غذایی را تا جایی که میتوانند به صورت اصلی و طبیعیاش مصرف کنند.
در غذاهای چینی سعی میشود مزه و طعم هیچ مادهای بر مزه و طعم مواد دیگر سایه نیندازد.
● چای چینی (اولانگ)
چای مخصوص سرزمین چین، چای اولانگ است و از همان سرزمین معروف شده و در دنیا بر سر زبانها افتاده است. چای اولانگ نسبت به چای سیاه تانن بیشتری دارد، اثرات آرامبخشی آن بیشتر است و مسکنی برای دردهای گوارشی محسوب میشود.
● اعتقادات چوبکی
▪ اگر چوبهای شما با هم جفت نباشند، تعبیرش این است که شما به زودی از کشتی، قطار، هواپیما یا وسیله سفر خود جا میمانید.
▪ افتادن چوبک از دستتان شگون ندارد.
▪ هرگز چوبهای غذا را به صورت سر بالا در کاسه برنج نگذارید، چرا که معمولا این کار در مجلس ختم و عزاداری انجام میشود. این کار نوعی بیادبی به شمار میآید و میزبان و سایرین ناراحت میشوند.
با چوبکهای خودتان روی لبه کاسه نزنید، زیرا این کار توهین به میزبان یا آشپز محسوب میشود.
منبع : هفته نامه زندگی مثبت
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان ایران دولت حجاب دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد افغانستان رئیسی رئیس جمهور
تهران هواشناسی شورای شهر شورای شهر تهران پلیس شهرداری تهران قتل سیل وزارت بهداشت کنکور آتش سوزی سازمان هواشناسی
قیمت دلار مالیات خودرو دلار قیمت خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا مسکن ایران خودرو سایپا تورم
تئاتر تلویزیون سریال محمدرضا گلزار ازدواج وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران قرآن کریم سینما فیلم موسیقی سریال پایتخت
سازمان سنجش ناسا کنکور ۱۴۰۳ خورشید
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال فوتسال پرسپولیس استقلال تیم ملی فوتسال ایران بازی جام حذفی آلومینیوم اراک سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس وحید شمسایی
هوش مصنوعی اپل فناوری همراه اول ایرانسل آیفون تبلیغات سامسونگ اینترنت گوگل بنیاد ملی نخبگان دانش بنیان
سازمان غذا و دارو رژیم غذایی خواب موز سلامت روان بارداری دندانپزشکی کاهش وزن آلزایمر مالاریا