چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

رولت دارچین


رولت دارچین
● مواد لازم:
▪ آرد=۳ لیوان
▪ شیر خشک=۳ قاشق سوپخوری
▪ آب گرم=۲/۱ لیوان
▪ تخم مرغ=۲ عدد
▪ شکر=۲/۱ لیوان
▪ز خمیر مایه=۲ قاشق سوپخوری
▪ روغن مایع=۳/۱ لیوان
▪ نمک=۲/۱ قاشق چایخوری
● مواد داخل رولت:
▪ کره=۱۰۰ گرم
▪ پودر دارچین=به مقدار لازم
▪ مغز گردوی نرم شده=به مقدار لازم
▪ شکر=به مقدار لازم
▪ زرده تخم مرغ=۱ عدد
● طرز تهیه خمیر:
▪ شکر،خمیرمایه،تخم مرغ،روغن و نمک و شیر را با هم خوب مخلوط می کنیم و در آخر آرد را به آن اضافه می کنیم.
▪ آب گرم را کم کم به مواد اضافه می کنیم و خمیر را آنقدر با دست ورز می دهیم تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید.
▪ خمیر را به مدت ۲ ساعت در جای گرمی می گذاریم و در آن را می بندیم تا خمیر ور بیاید.
▪ خمیر را با وردنه باز می کنیم و از آن به صورت مستطیل می بریم.
▪ کره را ذوب می کنیم و با برس روی خمیر می کشیم.پودر دارچین را با مغز گردوی نرم شده و شک مخلوط کرده و روی خمیر می کشیم بطوریکه تمام سطح خمیر را بپوشاند.(مقدار شکر نباید زیاد باشد).
▪ خمیر را رولت می کنیم و آن را با یک کارد به صورت دایره می بریم.
▪ دایره های رولت را در ظرف فر که قبلا چرب کرده و آرد پاشیده ایم می گذاریم(بهتر است داخل سینی فر را با آلومینیوم بپوشانیم و روی آلومینیوم را چرب کرده و آرد بپاشیم)
▪ سینی را در فر که قبلا چرب کرده ایم به مدت ابتدا ۱۵ دقیقه با حرارت پایین و سپس ۱۰ دقیقه با حرارت بالا(۱۷۰ درجه سانتیگراد) می پزیم.
▪ رولت ها را از فر خارج کرده و در ظرف می چینیم و روی آن را کرم کاکائو می ریزیم.بقیه خمیر باقیمانده را بدین طریق درست می کنیم.
● مواد لازم برای تهیه کرم:
▪ شیرخشک=۳ قاشق غذاخوری
▪ آب=۲/۱ لیوان
▪ شکر=۱ قاشق غذاخوری
▪ پودر کاکائو=۳ قاشق غذاخوری
▪ شکلات مایع در صورت تمایل=۲ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
همه مواد را با م مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم. مواد را هم می زنیم تا کرم غلیظ شود.
منبع : آشپزآنلاین