جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

از پرتقال بیشتر بدانیم


از پرتقال بیشتر بدانیم
مردمان ساكن چین و اندونزی از هزاران سال پیش پرتقال می خوردند. از آن پس درخت پرتقال به تدریج به هندوستان رسید و از آن جا به اروپا و سپس امریكا راه یافت. مصرف این میوه در اروپا هم قدمت دارد و در تابلوهای نقاشان دوره رنسانس، از جمله در تابلوی شام آخر، بر روی میزهای غذا، پرتقال نیز دیده می شود.
قبل از قرن بیستم، پرتقال یك میوه كاملاً فانتزی و گران به شمار می رفت و صرفاً در اعیاد مثلاً كریسمس خورده می شد. اكنون امریكا، برزیل، مكزیك، اسپانیا و چین بزرگ ترین تولیدكنندگان تجاری پرتقال در جهان هستند.
● نكاتی در ارتباط با مصرف پرتقال ها
▪ پرتقال ها نیز مانند دیگر مركبات هنگامی كه گرم باشند، آب بیشتری دارند، بنابراین قبل از آب گیری آن ها را چند ساعت در دمای اتاق قرار دهید.
▪ آب پرتقال را حتماً در یخچال نگهداری كنید. هر چقدر آب پرتقال سردتر باشد ویتامین C آن بیشتر حفظ می شود.
▪ از آب پرتقال می توانید به عنوان یك ماسك صورت استفاده كنید.
منبع : روزنامه جوان