شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

سوپ مرغ و پاستا


سوپ مرغ و پاستا
● مواد لازم برای ۶ نفر
▪ چهار قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک عدد پیاز خرد شده
▪ دو عدد هویج ریز شده
▪ دو ساقه کرفس ریز شده
▪ ۴۰۰ گرم نخود
▪ ۲۰۰ گرم لوبیا سفید
▪ دو سوم فنجان ماکارونی شکل دار
▪ نصف فنجان آب
▪ یک چهارم فنجان آب مرغ
▪ کمی رزماری
▪ کمی پنیر پارمسان رنده شده
▪ فلفل و نمک به میزان دلخواه
● طرز تهیه
قابلمه مناسبی را روی شعله قرار دهید و روغن زیتون را در آن بریزید. سپس پیاز، هویج و کرفس خرد شده را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا آنها با حرارت ملایم برای هفت دقیقه با هم تفت داده شوند.نخودها و لوبیا سفید را پس از پخته شدن به مواد درون قابلمه اضافه کرده و صبر کنید تا برای پنج تا هفت دقیقه با مواد تفت داده شود.آب و آب مرغ را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و پس از به جوش آمدن ماکارونی ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزند. سپس رزماری تازه و خرد شده را روی سوپ بریزید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کنید.با کمی پنیر پارمسان رنده شده روی سوپ را تزئین کنید.

ماهرخ جواهری
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید