شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
روشهای طبخ غذا با ماهی و میگو
نویسنده : عطایینیا - مهناز
ویراستار : ملکی - عباس
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۱/۲۵
رده دیویی : ۶۴۱.۶۹۲
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۵۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۱۴۵-۱۷-۵
در کتابچه حاضر, مطالبی درباره فواید ماهی و میگو و نحوه طبخ آن بیان شده است .نگارنده پیش از ورود به بحث اصلی, چگونگی تشخیص ماهی سالم و تازه, همچنین شیوه تشخیص ماهی منجمد سالم را شرح میدهد ;سپس ذیل سه فصل روشهای طبخ ماهیهای مختلف را با این عناوین باز میگوید' :معرفی و طبخ ماهیهای شمال ایران '(ماهیان خاویاری, سفید, کیلکا, کفال و سوف), 'طبخ ماهیان پرورشی 'و 'طبخ ماهیان جنوب '(حلوان, سنگسر, سرخو, تن و میگو) .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت انتخابات عراق دانشگاه تهران احمد وحیدی مجلس شورای اسلامی چین دولت سیزدهم روز معلم معلمان رهبر انقلاب
سیل هواشناسی آتش سوزی تهران شهرداری تهران سازمان هواشناسی هلال احمر قوه قضاییه پلیس معلم آموزش و پرورش فضای مجازی
تورم قیمت خودرو مسکن سهام عدالت قیمت طلا خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت سکه حقوق بازنشستگان ایران خودرو بانک مرکزی
مهران غفوریان ساواک رضا عطاران تلویزیون موسیقی عمو پورنگ سریال سینمای ایران شهاب حسینی مسعود اسکویی دفاع مقدس عفاف و حجاب
فلسطین رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه جنگ غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر علی خطیر بازی جواد نکونام لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی صاعقه خودروهای وارداتی گوگل ناسا عکاسی تلفن همراه مدیران خودرو
خواب کبد چرب فشار خون چای دیابت بیماری قلبی