شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا


روشهای طبخ غذا با ماهی و میگو


روشهای طبخ غذا با ماهی و میگو
نویسنده : عطایی‌نیا - مهناز
ویراستار : ملکی - عباس
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۱/۲۵
رده دیویی : ۶۴۱.۶۹۲
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۵۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۱۴۵-۱۷-۵

در کتابچه حاضر, مطالبی درباره فواید ماهی و میگو و نحوه طبخ آن بیان شده است .نگارنده پیش از ورود به بحث اصلی, چگونگی تشخیص ماهی سالم و تازه, همچنین شیوه تشخیص ماهی منجمد سالم را شرح می‌دهد ;سپس ذیل سه فصل روش‌های طبخ ماهی‌های مختلف را با این عناوین باز می‌گوید' :معرفی و طبخ ماهی‌های شمال ایران '(ماهیان خاویاری, سفید, کیلکا, کفال و سوف), 'طبخ ماهیان پرورشی 'و 'طبخ ماهیان جنوب '(حلوان, سنگسر, سرخو, تن و میگو) .