پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

چند نکته درباره کیوی


چند نکته درباره کیوی
کیوی دارای مقادیر زیادی آنزیم به نام پاپاپین است که برای نرم کردن گوشت از آن استفاده می کنند اما احتمال دارد برای بعضی از افراد آلرژی زا باشد به ویژه افرادی که به آناناس حساسیت دارند و مستعد حساسیت به این میوه هم هستند. کیوی را می توانید در دمای اتاق نگه داری کرده و آن را به مدت چند روز ذخیره کنید. نباید هرگز کیوی را کنار سیب و گلابی قرار دهید زیرا کیوی به هنگام رسیدن مقداری گاز اتیلن از خود متصاعد می کند و این گاز باعث رسیدن میوه های دیگری چون سیب و گلابی می شود و برای همین نباید محل نگه داری کیوی با سایر میوه ها یکی باشد.
▪ در هنگام خرید کیوی اگر بر اثر فشار جزئی، نرمی زیر دست خود احساس کردید از خریدن آن صرف نظر کنید.
▪ کیوی دارای اگزالات است و این ترکیب می تواند باعث سنگ کلیه شود به این علت این میوه برای افرادی که مستعد سنگ کلیه و کیسه صفرا هستند باید با احتیاط مصرف شود.
▪ اگزالات موجود در کیوی مانع جذب کلسیم می شود به این علت بهتر است ۲ تا ۳ ساعت قبل و بعد از مصرف لبنیات این میوه را میل نکنید تا مانع جذب کلسیم نشود.
▪ کیوی دارای پوستی نرم و برنزی رنگ بوده و گوشت آن به رنگ طلایی است و ارزش تجاری این نوع کیوی از انواع سبز بیشتر است.
▪ کیوی را می توانید حلقه کرده و خشک کنید و به جای خوردن چیپس، کیوی خشک شده میل کنید.
منبع : روزنامه خراسان