شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
کیک پرتقال و بادام
● مواد لازم:
▪ كره:۲۰۰ گرم
▪ رنده پوست پرتقال:یك قاشق غذاخوری
▪ شكر:۱۲۵ گرم
▪ تخممرغ:۳ عدد
▪ آرد:۳۰۰ گرم
▪ پودر بادام:۱۲۵ گرم
▪ ماست:۲۰۰ گرم
▪ آبپرتقال (جهت شربت):۱۲۵ سیسی
▪ خلال بادام بو داده:۵۰ گرم
▪ شكر(جهت شربت):۲۲۵ گرم
▪ آب پرتقال:۲۰۰ سیسی
● طرز تهیه:
ابتدا فر را با حرارت ۱۶۰ درجه گرم كرده و قالب كیك را چرب میكنیم و داخل آن را با كاغذ روغنی میپوشانیم.كره، شكر و رنده پوست پرتقال را با همزن میزنیم تابه حالت كرم درآید و رنگ آن روشن شود.سپس تخممرغها را دانهدانه افزوده و مخلوط را خوب هم میزنیم تا حالت پفكی بگیرد، آنگاه آرد، پودر بادام، آب پرتقال و ماست را افزوده و خوب مخلوط میكنیم.سپس مایه در قالب ریخته و در فر به مدت ۵۰ دقیقه میپزیم.آب پرتقالی را كه جهت شربت تهیه كردهایم، با شكر به مدت پنج دقیقه جوشانده و هنگامی كه كیك پخت، آن را از قالب درآورده و تا گرم است، شربت را روی آن ریخته و كیك را به همراه فیله پرتقال و خلال بادام بود داده، تزیین و میل میكنیم.
منبع : خانواده سبز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت حجاب رئیس جمهور پاکستان گشت ارشاد رئیسی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
سیل سلامت قتل کنکور تهران سردار رادان سازمان سنجش آتش سوزی شهرداری تهران پلیس اصفهان زنان
قیمت دلار دلار سایپا خودرو قیمت خودرو تورم قیمت طلا بازار خودرو ارز مسکن بانک مرکزی ایران خودرو
کیومرث پوراحمد خودکشی تلویزیون سینمای ایران فیلم ترانه علیدوستی سریال گردشگری موسیقی مهران مدیری کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه روسیه چین حماس طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی تراکتور بارسلونا باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران لیگ برتر انگلیس
هوش مصنوعی سامسونگ گوگل الماس همراه اول ناسا فیلترینگ
سازمان غذا و دارو مالاریا کاهش وزن آلزایمر زوال عقل