پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
مارچوبه
مارچوبه گیاهی بلند و باریک است که در بهار و اوایل تابستان جوانه میزند.
قطر ساقههای این گیاه بین اندازه یک مداد تا انگشت شست متغیر است و به خاطر عطر بینظیرشان در آشپزی کاربرد زیادی دارند. رایجترین نوع مارچوبه رنگی سبز دارد که گاهی انتهای آن بنفش کمرنگ است. در هنگام خرید دنبال مارچوبههای ترد و صاف باشید و دقت کنید که دو سر آن هم سفت باشد.
اگر مارچوبهها را لای کاغذی مربوط بپیچید و در کیسه پلاستیکی در یخچال نگهداری کنید تا چهار روز تازه میمانند. ساقهها را پیش از مصرف پاک کنید.
برای تمیز کردن ساقههای مارچوبه قسمت سفت دو انتهای آن را ببرید و دور بیاندازید.
منبع : همشهری آنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران روز معلم آمریکا معلمان رهبر انقلاب دولت مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم حجاب شهید مطهری شورای نگهبان
تهران زلزله هواشناسی معلم شهرداری تهران سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش پلیس سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت دلار دلار ایران خودرو قیمت طلا سایپا کارگران بازار خودرو تورم قیمت
مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس موسیقی تئاتر
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین اسرائیل جنگ غزه چین روسیه نوار غزه حماس عربستان ترکیه اوکراین
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان تراکتور لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
اینستاگرام همراه اول دبی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه ویتامین طول عمر بارداری