شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا


تغذیه و تولید گوشت در گاومیش


تغذیه و تولید گوشت در گاومیش
نویسنده : قرشی - علی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۲/۰۶
رده دیویی : ۶۳۶.۲۹۲
قطع : رحلی
جلد : کاغذی
تعداد صفحه : ۱۳۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : SF۴۰۱/گ۲ق۴
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۸۶۶-۱۳-۸

در این نوشتار, ابتدا کلیاتی درباره خصوصیات گاومیش ها, سپس مطالبی در خصوص انواع روش های تغذیه این حیوان در نقاط مختلف دنیا, و در پایان پتانسیل تولید گوشت در گاومیش و کیفیت آن در مقایسه با گوشت انواع گاوهای پرواری بررسی شده است.