سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

سوهان عسلی


سوهان عسلی
▪ مواد لازم: شكر دویست گرم یا یك لیوان عسل صد گرم یا یك استكان روغن مایع یك استكان سر خالی خلال بادام دویست گرم آب صد گرم یا یك استكان زعفران آب شده یك قاشق چایخوری هل كوبیده شده یك قاشق چایخوری خلال یا پودر پسته جهت تزیین
▪ طرز تهیه:شكر و آب را مخلوط كرده، روی حرارت می گذاریم تا شكر حل شده و كف آن برطرف شود.بعد عسل و روغن را اضافه می كنیم بعد از پانزده دقیقه جوشیدن، چكه ای از آن را درون سینی ریخته، وقتی زیر دندان شكننده شد خلال بادام میریزیم.بعد از تغییر رنگ بادام، شعله را كم كرده و زعفران آب شده و هل را میریزیم. شعله را خاموش كرده،بلافاصله با قاشق چایخوری روی سینی چكانده و خلال بادام و پسته میریزیم.
●سوهان كنجدی
طرز تهیه آن دقیقا” مانند سوهان كنجدی است، با این تفاوت كه به جای خلال بادام، كنجد می ریزیم.
منبع : سایت آسمونی


همچنین مشاهده کنید