سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
سوهان عسلی
▪ مواد لازم: شكر دویست گرم یا یك لیوان عسل صد گرم یا یك استكان روغن مایع یك استكان سر خالی خلال بادام دویست گرم آب صد گرم یا یك استكان زعفران آب شده یك قاشق چایخوری هل كوبیده شده یك قاشق چایخوری خلال یا پودر پسته جهت تزیین
▪ طرز تهیه:شكر و آب را مخلوط كرده، روی حرارت می گذاریم تا شكر حل شده و كف آن برطرف شود.بعد عسل و روغن را اضافه می كنیم بعد از پانزده دقیقه جوشیدن، چكه ای از آن را درون سینی ریخته، وقتی زیر دندان شكننده شد خلال بادام میریزیم.بعد از تغییر رنگ بادام، شعله را كم كرده و زعفران آب شده و هل را میریزیم. شعله را خاموش كرده،بلافاصله با قاشق چایخوری روی سینی چكانده و خلال بادام و پسته میریزیم.
●سوهان كنجدی
طرز تهیه آن دقیقا” مانند سوهان كنجدی است، با این تفاوت كه به جای خلال بادام، كنجد می ریزیم.
منبع : سایت آسمونی
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس دولت سیزدهم قوه قضائیه خلیج فارس دولت لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم
تهران هواشناسی قوه قضاییه سیل آموزش و پرورش شهرداری تهران فضای مجازی سلامت پلیس شورای شهر تهران سازمان هواشناسی قتل
خودرو سایپا قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو کارگران ایران خودرو دلار بازار خودرو چین بانک مرکزی مالیات
تلویزیون سریال سینمای ایران سینما موسیقی دفاع مقدس رسانه تئاتر فیلم زنان رسانه ملی بازیگر
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان نتانیاهو ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران لیگ برتر فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس وحید شمسایی
هوش مصنوعی اینستاگرام تسلا ناسا اپل فناوری تبلیغات ماه گوگل همراه اول آیفون بنیاد ملی نخبگان
داروخانه مسمومیت دیابت خواب کاهش وزن طول عمر سلامت روان بارداری هندوانه