جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

نان برنجی قمی


آرد برنج  :  ۴۰۰ گرم
آرد سفید  :  ۳۰۰ گرم
شیر هموژنیزه  :  ۱.۵ فنجان
شکر  :  ۵۰۰ گرم
وانیل  :  ۱۵۰ گرم
کره  :  ۲ قاشق سوپخوری
دو قاشق سوپخوری کره را آب کرده شکر را در آن ریخته کمی بجوشانید، سپس آرد برنج، وانیل، آرد و شیر را جداگانه مخلوطش کنید.
آنها را ورز بدهید، سپس خمیر را پهن کرده قالب زده، در سینی بچینید و در فر ملایم بگذارید بپزد.