سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

حلوای‌ مخصوص‌ آرد گندم‌


حلوای‌ مخصوص‌ آرد گندم‌
● مواد لازم‌:
▪ آرد گندم‌(مخصوص‌ نان‌ سنگك‌ الك‌ شده‌):۷۵۰ گرم‌
▪ روغن‌:۵۰۰ گرم‌
▪ شكر:۵۰۰ گرم‌
▪ زعفران‌ ساییده‌ شده‌:یك‌ قاشق‌ چایخوری‌
▪ آب‌:یك‌ لیتر
▪ گلاب‌:۲ پیمانه‌
▪ هل‌ ساییده‌ شده‌:یك‌ قاشق‌ سوپخوری‌
● طرز تهیه‌:
ابتدا روغن‌ را در ظرفی‌ ریخته‌ و روی‌ اجاق‌ می‌گذاریم‌ تا داغ‌ شود، سپس‌ آرد را اضافه‌ نموده‌ و مرتب‌ به‌ هم‌ می‌زنیم‌ تا خوب‌ سرخ‌ شود و به‌ رنگ‌ خرمایی‌ در آید و بوی‌ آن‌ بلند شود.ظرف‌ را از روی‌ اجاق‌ برداشته‌، آب‌ و شكر را با هم‌ مخلوط كرده‌، زغفران‌ را اضافه‌ نموده‌ و می‌گذاریم‌ روی‌ حرارت‌ چند جوش‌ بزند تا به‌ صورت‌ شربت‌ در بیاید، سپس‌ شربت‌، هل‌ و گلاب‌ را به‌ مایه‌ حلوا اضافه‌ كرده‌ تمام‌ مواد را مخلوط می‌كنیم‌ و به‌ هم‌ می‌زنیم‌ و ظرف‌ را تكان‌ می‌دهیم‌ تا حلوا به‌ روغن‌ بیفتد.نكته‌ای‌ كه‌ باید به‌ آن‌ توجه‌ كرد این‌ است‌ كه‌ حلوا باید نه‌ زیاد سفت‌ باشد و نه‌ زیاد شل‌اگر حلوا سفت‌ باشد لطافت‌ خود را از دست‌ می‌دهد و خشك‌ می‌شود.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید