پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

آبگوشت هویج


گوشت گوسفند  :  ۵۰۰ گرم
نخود  :  ۱۲۰ گرم
لپه  :  ۱۲۰ گرم
هویج  :  ۱۲۰ گرم
سرکه  :   قدری
شیره  :   قدری
سیر  :   قدری
نعناع  :   قدری
برنج  :   قدری
ادویه  :   قدری
نمک  :   قدری
گوشت نخود و لپه را بار کنید. نیم پز که شد هویج را پوست کنده، حلقه حلقه بریده برویش بریزید. سپس سرکه شیره و نمک و ادویه و کمی برنج رویش ریخته در صورت تمایل، نعناع و سیر داغ هم بدان بیفزائید.