چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

خورشت لوبیا و هویج


خورشت لوبیا و هویج
● مواد لازم:
▪ روغن مایع = ۱۰۰ گرم
▪ پیاز = ۱ عدد(۱۵۰ گرم )
▪ گوشت گوسفند = ۳۵۰ گرم
▪ زردچوبه = یک قاشق چایخوری
▪ فلفل = ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ رب گوجه فرنگی = ۱ قاشق غذا خوری
▪ چاشنی خورشت مگی = یک بسته
▪ آب = یک لیتر
▪ لوبیا سبز = ۳۰۰ گرم
▪ هویج = ۲۰۰ گرم
▪ نمک = یک قاشق چایخوری
▪ زعفران = ۲/۱قاشق چایخوری
▪ آب لیمو ترش = ۲ قاشق غذا خوری
▪ خلال سیب زمینی = ۱۰۰ گرم
● طرز تهیه:
۱ ) روغن را حرارت داده و پیاز خلال شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۲ ) گوشت را به قطعات کوچک برش داده و با پیاز ۵ دقیقه تفت دهید.
۳ ) زرد چوبه ، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و سه دقیقه تفت دهید.
۴ ) چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
۵ ) آب را افزوده و یک ساعت حرارت دهید.
۶ ) لوبیا سبز را به قطعات متوسط برش داده جداگانه در روغن ۵ دقیقه حرارت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید.
۷ ) هویج را خلال کرده و به مواد اضافه کنید سپس خورشت را حرارت دهید تا به خوبی جا بیفتد.
۸ ) خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
۹ ) زعفران و آب لیمو را اضافه کرده و ۵ دقیقه حرارت دهید.
۱۰ ) خلال سیب زمینی را جداگانه در روغن سرخ کنید و خورشت را با آن تزئین کنید.

http://gourmand.blogfa.com/cat-۳۲.aspx