چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
انجماد تخممرغ
▪ تخممرغ کامل
تخممرغ را شکسته و سفیده و زرده را با هم مخلوط نموده با افزودن قدری شکر یا نمک با توجه به نوع مصرف به آن اضافه میگردد سپس در ظروف مخصوص برای مصارف تعیین شده ریخته منجمد میگردد، مدت سالم ماندن و حفظ کیفیت در فریزر تا ۱۰ ماه میباشد.
▪ زرده تخممرغ
زرده تخممرغ را از سفیده جدا کرده با افزودن شکر و یا نمک آن را قسمتبندی کرده و منجمد مینمایند، مدت سالم ماندن تا ۱۰ ماه میباشد.
▪ سفیده تخممرغ
سفیده جدا شده را با افزودن شکر یا نمک به مقدار موردنیاز تقسیمبندی کرده منجمد میسازند، مدت سالم ماندن تا ۱۲ ماه.
برای سهولت مصرف و نگهداری میتوان تخممرغ را جه کامل چه بهصورت سفیده و زرده جداگانه در قالبهای یخچال ریخته پس از انجماد هر چند قطعه مکعبی شکل آن را با هم یا جداگانه بستهبندی و نگهداری نمود.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا احمد وحیدی مجلس شورای اسلامی مجلس چین خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم
روز معلم تهران معلم هواشناسی قوه قضاییه سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی دستگیری شورای شهر تهران پلیس
بانک مرکزی ارز بابک زنجانی خودرو قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو دلار سایپا مالیات بازار خودرو قیمت طلا
تلویزیون سریال سینمای ایران سینما نون خ موسیقی تئاتر دفاع مقدس فیلم کتاب رسانه ملی
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه نوار غزه حماس یمن نتانیاهو ترکیه افغانستان بنیامین نتانیاهو
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید سپاهان تراکتور بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا اینستاگرام اپل فناوری همراه اول آیفون گوگل
داروخانه مسمومیت دیابت کاهش وزن بارداری چاقی خواب سلامت روان آلزایمر