چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

انجماد کردن میوه‌ها


انجماد کردن میوه‌ها
میوه‌ها
▪ آلو و آلوچه
میوه‌های سفت و رسیده را به‌صورت درست یا بعد از نصف کردن و در آوردن هسته آنها با پوششی از شکر یا بدون آن می‌توان نگهداری نمود، مدت سالم ماندن ۱۰ ماه می‌باشد.
▪ آلبالو
به‌صورت درسته یا هسته درآورده شده با پوششی از شکر یا نمک به مدت ۱۰ ماه قابل نگهداری می‌باشد.
▪ تمشک
نوع رسیده و له نشده آن را در پوششی از شکر یا بدون آن می‌توان به مدت ۹-۱۰ ماه نگهداری نمود.
▪ توت فرنگی
نوع رسیده سالم و له نشده آن در پوششی از شکر یا بدون آن می‌توان به مدت ۱۰ ماه نگهداری نمود.
▪ زردآلو
میوه‌های کاملاً رسیده و له نشده را برای مدت بسیار کوتاهی در آب گرم فرو برده پوست آن را کنده با پوششی از شکر یا بدون آن می‌توان به مدت ۱۰ ماه نگهداری نمود. در مواقعی که احتیاج به کندن پوست احساس نمی‌شود بدون داخل نمودن در آب گرم می‌توان آن را منجمد نمود.
▪ گلابی
پوست کنده و تکه تکه کرده برای حفظ رنگ سفید آن قدری آبلیمو روی آن پاشیده در شربت قند فرو برده منجمد می‌نمایند مدت سالم ماندن ۱۰ ماه می‌باشد.
▪ گیلاس
به‌صورت درسته یا هسته درآمده در پوششی از شکر یا در داخل شربت قند به مدت ۹-۱۰ ماه قابل نگهداری می‌باشد.
▪ هلو
پوست‌ کنده یا نکنده درسته یا نصف شده در شربت قند با پوششی از شکر قابل نگهداری بوده و مدت سالم ماندن ۱۰ ماه می‌باشد.


همچنین مشاهده کنید