چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

نگهداری مواد غذایی در یخچال


نگهداری مواد غذایی در یخچال
● قسمت‌های مختلف یک یخچال
▪ سردترین قسمت (صفر تا ۵ درجه سانتیگراد)
در این قسمت غذاهایی را قرار دهید که باید سالم نگه داشته شوند. روی مواد غذایی خام را بپوشانید یا آنها را بسته‌بندی کنید. مواد غذایی که باید در این قسمت نگهداری شوند شامل:
- غذاهای پخته سرد مانند غذاهای آماده مصرف، انواع پیراشکی، مرغ آماده مصرف
- شیر، ماست و پنیر تازه
- انواع گوشت پخته، سوسیس و کالباس
- سالادهای آماده مانند سالاد سیب‌زمینی و الویه
- غذاهای خانگی مانند انواع خورش و آبگوشت
- شیرینی خامه‌ای
گوشت، مرغ و ماهی تمیز شده را همیشه در سردترین قسمت یخچال و حتماً در ظروف در بسته نگهدارید و آنها را هر چه سریع‌تر مصرف کنید و برای مدت طولانی‌تر در فریزر نگهداری نکنید.
● جامیوه‌ای
این قسمت، گرم‌ترین منطقه یخچال است.
سبزی، میوه و مواد اولیه سالاد مانند کاهوی خرد نشده، گوجه فرنگی، تربچه را در این قسمت می‌توانید نگه دارید.
بعضی از میوه‌ها و سبزی‌ها مانند موز، لیمو و گوجه فرنگی را بهتر است در دمای بالاتر از ۱۰ درجه سانتیگراد نگه دارید تا کیفیت آنها به‌خوبی حفظ شود.
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید