سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

ساندویچ مخلوط گوشت


ساندویچ مخلوط گوشت
● مواد لازم برای چهار نفر
▪ یک عدد پیاز خرد شده
▪ شش حبه سیر
▪ دو قاشق مرباخوری پودر فلفل
▪ یک قاشق مرباخوری رب گوجه
▪ دو قاشق مرباخوری سس خردل
▪ سه چهارم فنجان سرکه
▪ یک سوم فنجان سس کچاپ
▪ یک چهارم فنجان شکر
▪ نمک
▪ ۳۰۰ گرم گوشت قرمز
▪ نان همبرگر
● طرز تهیه
پیاز خرد شده را با حبه سیر، پودرفلفل، رب گوجه، سس خردل، سرکه و سس کچاپ و شکر و نمک با هم در مخلوط کن بریزید تا کاملاً یکدست شود.
یک چهارم قابلمه مناسب را از آب پر کرده و گوشت را در آن برای دو ساعت بپزید تا حدی که نرم شود. وقتی گوشت سرد شد آن را خرد کرده و در سسی که تهیه کرده اید، بریزید. سپس نان همبرگر را با چاقویی تیز از وسط نصف کرده و از مخلوط درون آن بریزید و آن را گرم سرو کنید.

[مریم سعادتی]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید