پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
شیرینی نخودچی
مواد لازم
۲۵۰ گرم آرد نخودچی نرم كه چند بار الك شده باشد، ۱۰۰ گرم روغن جامد، ۲۵ گرم كره، ۱۲۵ گرم پودر قند، یك دوم قاشق چایخوری پودر هل
پودر قند، روغن و كره را در ظرفی ریخته و با همزمن برقی آنقدر می زنیم تا سفید شود. آرد نخودچی را كم كم اضافه كرده با دست خوب ورز می دهیم. هل را افزوده ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. برای امتحان خمیر مقدار كمی از آن را به صورت یك گلوله درمی آوریم. اگر گلوله متلاشی نشود ورز دادن كافی است. خمیر آماده شده را می توان به روش های گوناگون شكل داد. ساده ترین روش این است كه خمیر را به صورت گلوله ای كوچك درآوریم و سپس با فشار انگشت كمی آن را پهن كنیم. خمیر را در سینی فر كه قبلاً با قطعه ای كاغذ روغنی آن را پوشانده ایم قرار می دهیم و با لبه یك قاشق چایخوری خطوط منحنی شكلی بر روی شیرینی رسم می كنیم و پس از پخت شیرینی آنها را با خلال یا پودر پسته تزئین می كنیم. یك روش دیگر آن است كه خمیر را بر روی سطح صافی قرار داده یك قطعه كاغذ روغنی بر روی آن می گذاریم و با وردنه از روی كاغذ خمیر را به قطر یك سانتی متر باز می كنیم. سپس با قالب های كوچك شیرینی، شیرینی هایی به شكل دلخواه از خمیر درمی آوریم و آنها را در سینی فر می چینیم. سینی فر را به مدت یك ربع ساعت در فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد می گذاریم سپس سینی را از فر خارج كرده می گذاریم شیرینی ها كاملاً سرد شوند. پس از سرد شدن شیرینی ها آنها را از سینی فر خارج كرده و در ظرف دلخواه می چینیم.
۲۵۰ گرم آرد نخودچی نرم كه چند بار الك شده باشد، ۱۰۰ گرم روغن جامد، ۲۵ گرم كره، ۱۲۵ گرم پودر قند، یك دوم قاشق چایخوری پودر هل
پودر قند، روغن و كره را در ظرفی ریخته و با همزمن برقی آنقدر می زنیم تا سفید شود. آرد نخودچی را كم كم اضافه كرده با دست خوب ورز می دهیم. هل را افزوده ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. برای امتحان خمیر مقدار كمی از آن را به صورت یك گلوله درمی آوریم. اگر گلوله متلاشی نشود ورز دادن كافی است. خمیر آماده شده را می توان به روش های گوناگون شكل داد. ساده ترین روش این است كه خمیر را به صورت گلوله ای كوچك درآوریم و سپس با فشار انگشت كمی آن را پهن كنیم. خمیر را در سینی فر كه قبلاً با قطعه ای كاغذ روغنی آن را پوشانده ایم قرار می دهیم و با لبه یك قاشق چایخوری خطوط منحنی شكلی بر روی شیرینی رسم می كنیم و پس از پخت شیرینی آنها را با خلال یا پودر پسته تزئین می كنیم. یك روش دیگر آن است كه خمیر را بر روی سطح صافی قرار داده یك قطعه كاغذ روغنی بر روی آن می گذاریم و با وردنه از روی كاغذ خمیر را به قطر یك سانتی متر باز می كنیم. سپس با قالب های كوچك شیرینی، شیرینی هایی به شكل دلخواه از خمیر درمی آوریم و آنها را در سینی فر می چینیم. سینی فر را به مدت یك ربع ساعت در فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد می گذاریم سپس سینی را از فر خارج كرده می گذاریم شیرینی ها كاملاً سرد شوند. پس از سرد شدن شیرینی ها آنها را از سینی فر خارج كرده و در ظرف دلخواه می چینیم.
منبع : روزنامه شرق
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت رهبر انقلاب روز معلم معلمان نیکا شاکرمی مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم حجاب شهید مطهری شورای نگهبان
تهران هواشناسی زلزله معلم شهرداری تهران سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش پلیس سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی قیمت دلار دلار ایران خودرو قیمت طلا سایپا کارگران بازار خودرو تورم قیمت
مشهد مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس موسیقی تئاتر
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه چین نوار غزه حماس عربستان ترکیه
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر ایران باشگاه استقلال فوتبال رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
اینستاگرام همراه اول دبی واکسن تبلیغات اپل ناسا گوگل وزیر ارتباطات پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه ویتامین طول عمر بارداری