جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
آشپزباشی ـ سال سوم، شماره ۲۹، خرداد ۱۳۸۸
▪ کیک ژنواز با میوههای فصل / کیک ترد با خامه و توت فرنگی / بالشتک های میوه ای / نوعی کیک آلمانی / مربعهای بادامی: صص ۱۶-۲۰
▪ برشهای ترد مارمالادی / بستنی گلابی با پرتقال یا آبلیمو / کیک هلوی کوچک با شکلات / پای لیمو با شیر عسلی / دسر کیک هلو: صص ۲۱-۲۵
▪ دسر توتفرنگی با تزئین حلقههای لیمو / کیک پنیر با میوه های گوناگون / موس کیک شکلاتی / نان بادام و هل / کلاس شیری پزی: صص ۲۶-۳۰
▪ تارت قارچ و پیاز / سیب زمینی شکم پر / خورش باقالای سبز / سوفله ی کدو با سویا: صص ۳۲-۳۵
▪ کیش مرغ / قزل آلای پاکتی / خورش کرفس و مرغ با مایکروویو: صص ۳۶-۳۹
▪ دلمه کلم پرک درسته / خورش آلو و سیب زمینی / کشک بادمجان / آش شنگ / آش گوجه سبز: صص ۴۰-۴۵
▪ املت فلفلی / املت کدو: صص ۴۶-۴۷
▪ آدمکهای شکلاتی / شامی عدس و گردو: صص ۴۸-۴۹
▪ املت شیر با قارچ و پنیر / کرپ گردو و خامه: صص ۵۰-۵۱
▪ سالاد پاستای پروانهای / سالاد مرغ و پاستا: صص ۵۲-۵۳
▪ شربت سماق / شربت لیمو و توت فرنگی / ترشی میوه / چنتی کیوی: صص ۵۴-۵۷
▪ پنکیکهایی با شکلات و توت فرنگی: ص ۵۸
▪ پرده با روبانهای رنگی / جعبههای مکعب مثلث: صص ۶۰-۶۲
▪ روشهای صرفهجویانه برای تغییر کابینتهای آشپزخانه: ص ۶۴
▪ زیبایی از درون طبیعت: ص ۶۵
▪ تغذیهٔ متفاوت مردان و زنان: ص ۶۶
▪ اسامی برندگان جدول: ص ۶۸
▪ جدول: ص ۷۰
▪ برشهای ترد مارمالادی / بستنی گلابی با پرتقال یا آبلیمو / کیک هلوی کوچک با شکلات / پای لیمو با شیر عسلی / دسر کیک هلو: صص ۲۱-۲۵
▪ دسر توتفرنگی با تزئین حلقههای لیمو / کیک پنیر با میوه های گوناگون / موس کیک شکلاتی / نان بادام و هل / کلاس شیری پزی: صص ۲۶-۳۰
▪ تارت قارچ و پیاز / سیب زمینی شکم پر / خورش باقالای سبز / سوفله ی کدو با سویا: صص ۳۲-۳۵
▪ کیش مرغ / قزل آلای پاکتی / خورش کرفس و مرغ با مایکروویو: صص ۳۶-۳۹
▪ دلمه کلم پرک درسته / خورش آلو و سیب زمینی / کشک بادمجان / آش شنگ / آش گوجه سبز: صص ۴۰-۴۵
▪ املت فلفلی / املت کدو: صص ۴۶-۴۷
▪ آدمکهای شکلاتی / شامی عدس و گردو: صص ۴۸-۴۹
▪ املت شیر با قارچ و پنیر / کرپ گردو و خامه: صص ۵۰-۵۱
▪ سالاد پاستای پروانهای / سالاد مرغ و پاستا: صص ۵۲-۵۳
▪ شربت سماق / شربت لیمو و توت فرنگی / ترشی میوه / چنتی کیوی: صص ۵۴-۵۷
▪ پنکیکهایی با شکلات و توت فرنگی: ص ۵۸
▪ پرده با روبانهای رنگی / جعبههای مکعب مثلث: صص ۶۰-۶۲
▪ روشهای صرفهجویانه برای تغییر کابینتهای آشپزخانه: ص ۶۴
▪ زیبایی از درون طبیعت: ص ۶۵
▪ تغذیهٔ متفاوت مردان و زنان: ص ۶۶
▪ اسامی برندگان جدول: ص ۶۸
▪ جدول: ص ۷۰
ماهنامه آشپزی
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: مهندس اصغر نعمتی
تلفن: ۸ و ۶۶۴۳۵۶۶۶ ـ ۲ـ۶۶۴۳۵۶۹۱
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۸
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچهٔ اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
صندوق پستی: ۶۹۳ـ۱۴۱۸۵
نشانی الکترونیک: Ashpazbashi.mag@Gmail.com
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: مهندس اصغر نعمتی
تلفن: ۸ و ۶۶۴۳۵۶۶۶ ـ ۲ـ۶۶۴۳۵۶۹۱
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۸
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچهٔ اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
صندوق پستی: ۶۹۳ـ۱۴۱۸۵
نشانی الکترونیک: Ashpazbashi.mag@Gmail.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاعرسانی آفتاب)
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل رئیس جمهور دولت سیزدهم مازندران سیدابراهیم رئیسی دولت مجلس شورای اسلامی رئیسی مجلس تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان
سیل مشهد سیل مشهد تهران هواشناسی خراسان رضوی پلیس فضای مجازی باران بارش باران شهرداری تهران قوه قضاییه
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو قیمت دلار مسکن ایران خودرو دلار تعطیلی شنبه بانک مرکزی تورم
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران کتاب رسانه تلویزیون سریال سینما موسیقی
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی غزه روسیه آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه چین اوکراین ترکیه یمن حزب الله لبنان
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور جام حذفی مس رفسنجان لیگ برتر سپاهان لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال بازی جواد نکونام
هوش مصنوعی گوگل آیفون اپل سونی جراحی سرعت اینترنت تبلیغات عیسی زارع پور
بارداری پوست پوکی استخوان دیابت آلزایمر کاهش وزن