جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا


آشپزباشی ـ سال سوم، شماره ۲۹، خرداد ۱۳۸۸


▪ کیک ژنواز با میوه‌های فصل / کیک ترد با خامه و توت فرنگی / بالشتک های میوه ای / نوعی کیک آلمانی / مربع‌های بادامی: صص ۱۶-۲۰
▪ برش‌های ترد مارمالادی / بستنی گلابی با پرتقال یا آبلیمو / کیک هلوی کوچک با شکلات / پای لیمو با شیر عسلی / دسر کیک هلو: صص ۲۱-۲۵
▪ دسر توت‌فرنگی با تزئین حلقه‌های لیمو / کیک پنیر با میوه های گوناگون / موس کیک شکلاتی / نان بادام و هل / کلاس شیری پزی: صص ۲۶-۳۰
▪ تارت قارچ و پیاز / سیب زمینی شکم پر / خورش باقالای سبز / سوفله ی کدو با سویا: صص ۳۲-۳۵
▪ کیش مرغ / قزل آلای پاکتی / خورش کرفس و مرغ با مایکروویو: صص ۳۶-۳۹
▪ دلمه کلم پرک درسته / خورش آلو و سیب زمینی / کشک بادمجان / آش شنگ / آش گوجه سبز: صص ۴۰-۴۵
▪ املت فلفلی / املت کدو: صص ۴۶-۴۷
▪ آدمک‌های شکلاتی / شامی عدس و گردو: صص ۴۸-۴۹
▪ املت شیر با قارچ و پنیر / کرپ گردو و خامه: صص ۵۰-۵۱
▪ سالاد پاستای پروانه‌ای / سالاد مرغ و پاستا: صص ۵۲-۵۳
▪ شربت سماق / شربت لیمو و توت فرنگی / ترشی میوه / چنتی کیوی: صص ۵۴-۵۷
▪ پن‌کیک‌هایی با شکلات و توت فرنگی: ص ۵۸
▪ پرده با روبان‌های رنگی / جعبه‌های مکعب مثلث: صص ۶۰-۶۲
▪ روش‌های صرفه‌جویانه برای تغییر کابینت‌های آشپزخانه: ص ۶۴
▪ زیبایی از درون طبیعت: ص ۶۵
▪ تغذیهٔ متفاوت مردان و زنان: ص ۶۶
▪ اسامی برندگان جدول: ص ۶۸
▪ جدول: ص ۷۰
ماهنامه آشپزی
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: مهندس اصغر نعمتی
تلفن: ۸ و ۶۶۴۳۵۶۶۶ ـ ۲ـ۶۶۴۳۵۶۹۱
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۸
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچهٔ اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
صندوق پستی: ۶۹۳ـ۱۴۱۸۵
نشانی الکترونیک: Ashpazbashi.mag@Gmail.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)