یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا


روشهای خشک‌کردن مواد غذایی


تاریخ نشر : ۸۴۰۴۰۴
تیراژ : ۱۰۰۰
تعداد صفحه : ۲۷۲
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۳۸۶-۰۶۵-۵
رده دیویی : ۶۶۴.۰۲۸۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : مشهد
ویراستار : شهیدی - فخری
مترجم : مرتضوی - علی
نویسنده : بربوزاکانوواس - گوستاوو
نویسنده : وگامرکادو - اومبرتو
مترجم : شفافی‌زنوزیان - مسعود
مترجم : آریان‌فر - اکرم
مترجم : نیازمند - راضیه
مترجم : اسدی‌نژاد - شبنم

این نوشتار حاوی اطلاعاتی درخصوص مبانی و کاربردهای فرآیند خشک کردن مواد غذایی است که نویسنده در آن تلاش کرده انواع روش‌های خشک کردن مواد غذایی را به منظور اصلاح عملیات این فرآیند گردآوری نماید .