شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

کاهش کلسترول با رژیم های کم چرب


رژیمهای كم چربی غنی از سبزیجات، میوه جات، تمام حبوبات و غلات دو برابر بیشتر از رژیم های بدون این مواد باعث كاهش كلسترول می شوند.
محققین معتقدند تنها رژیمهای كم چربی مناسب نیست بلكه باید شامل تمام مواد بالا باشد زیرا رژیمهای كم چربی، دارای مواد غذایی مناسب و كافی نیست.
آنها دو گروه از افراد كه هر دو از رژیمهای كم چربی استفاده كردند مورد بررسی قرار دادند یك گروه از آنها ازكلوچه های فریز شده، ساندویچ كباب تركی بدون چربی، پیتزای فریز شده و غذاهای مشابه استفاده كردند و گروه دوم از غلات، حبوبات، كاهو و كلم و سوپهای سبزیجات استفاده كردند. رژیم غذایی هر دو گروه شامل پروتئین كربوهیدرات، چربیها اشباع و كلسترول بود و میزان كالری نیز به نسبت وزن افراد كنترل می شود. پس از گذشت یك ماه در هر دو گروه كاهش كلسترول دیده شد، اما میزان كاهش كلسترول در «LDL» در گروه دوم ۹‎/۴ درصد بود در صورتی كه این میزان در گروه اول ۴‎/۶ درصد بود. یعنی كمتر از نصف گروه دوم. پزشكان رژیمهای غنی از سبزیجات، حبوبات، كاهو، كلم، فلفل قرمز و سبزدلمه ای، هویج، كلم بروكلی را بسیار توصیه می كنند و اظهار می دارند سعی كنید میزان گوشت، چربی وشكر مصرفی خود را تا حد امكان كاهش دهید.
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید