یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

نان شکم پر


نان شکم پر
▪ مواد لازم برای ۲ الی ۴ نفر:
۱ عدد نان ماشینی فرانسوی
۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
۲۵۰ گرم قارچ (خرد شده)
۲ قاشق چایخوری سویا سس
۲ قاشق چایخوری آب لیموترش
۲ قاشق چایخوری شیر كم چرب
۲ قاشق چایخوری پیازچه خرد شده
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
ساقه پیازچه مقداری برای تزئین
▪ طرز تهیه:
۱- فر را بر روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت از پیش گرم كنید. در این فاصله زمانی، نان فرانسوی را به صورت طولی با چاقویی تیز به دو نیم تقسیم كنید. با استفاده از چاقو و یا با دست، مقداری از خمیر داخل نان را به صورتی خالی كنید كه دیواره نسبتاً ضخیمی باقی بماند.
۲- با استفاده از یك قلم مو، سطح داخل نان را به روغن زیتون آغشته كنید. سپس دو تكه نان را بر روی سینی فر قرار داده و به مدت ۶ تا ۸ دقیقه صبر كنید تا نان ها طلایی رنگ و ترد شوند.
۳- قارچ ها را به همراه سویا سس، آب لیمو و شیر در داخل ماهیتابه ای گود ریخته و مدت ۵ دقیقه و یا تا زمانی كه مایع داخل ماهیتابه بخار شود، حرارت دادن را ادامه دهید.
۴- پس از خاموش كردن شعله اجاق گاز، پیازچه های خرد شده را به همراه نمك و فلفل به مواد فوق اضافه كرده و سپس داخل نان ها را با این مواد پر كنید. در پایان، خرده ساقه های پیازچه را بر روی غذا ریخته و آن را به صورت داغ سرو كنید. برای استفاده راحت تر می توانید با چاقو هر یك از نیمه نان ها را به دو نیم تقسیم كنید.
▪ ارزش غذایی: ۳۲۴ كیلو كالری انرژی، ۴/۶ گرم چربی، ۲۷/۱ گرم چربی اشباع شده، ۳/۰ میلی گرم كلسترول و ۰۷/۳ گرم فیبر.

الهام اسمعیلی
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید