سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
بادنجان روغنی (لبنانی)
● مواد لازم:
بادنجان قلمی یا دلمه ای کوچک=۵/۱ کیلوگرم
پیاز ریز سفید=۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی=۱ کیلوگرم
سرکه=۱ استکان معمولی
سیر=۱ بوته
روغن مایع=۱۵۰ گرم
نمک و فلفل=بقدر کافی
● طرز تهیه:
بادنجانها را پوست میکنیم. آنها را هم از طول و هم از قطر به دو نیم میکنیم تا هر بادنجان ۴ قطعه شود. کمی نمک به آنها میپاشیم و اطرافشان را در روغن میغلتانیم. روی گوجه فرنگیها آب جوش میریزیم و پوست آنها را گرفته،خردشان میکنیم. پیاز را هم پوست میگیریم و میشوییم. داخل ظرف گرد نسوز مناسبی دو سه قاشق روغن مایع میظریزیم و پیازها را در آن روی حرارت ملایم قرار میدهیم. کمی نمک و فلفل هم میزنیم. سیر را نیز پوست کنده،میکوبیم و با پیاز کمی سرخ میکنیم. نصف پیازهای سرخ شده را از ظرف خارج میکنیم و به جای آن نصف گوجه فرنگیها را میریزیم. بادنجانها را روی گوجه فرنگیها میچینیم. بقیه گوجه فرنگیها را روی بادنجانها میریزیم. بقیه پیازها را هم روی این گوجه فرنگیها میخوابانیم و سرکه و کمی نمک و فلفل روی همه میپاشیم. در ظرف را میبندیم، ظرف را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی پنجره فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت میگذاریم تا تمام مواد بپزند، ولی زیاد له نشوند. خوراک را با همان ظرف سر میز میبریم. در حرارت ملایم روی گاز یا آتش هم میتوان این غذا را تهیه کرد. باید توجه داشت، ظرف از نوع ظرف پیرکسی باشد که در حرارت نشکند، چون لطف این غذا در آن است که با ظرف سر میز برود.
بادنجان قلمی یا دلمه ای کوچک=۵/۱ کیلوگرم
پیاز ریز سفید=۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی=۱ کیلوگرم
سرکه=۱ استکان معمولی
سیر=۱ بوته
روغن مایع=۱۵۰ گرم
نمک و فلفل=بقدر کافی
● طرز تهیه:
بادنجانها را پوست میکنیم. آنها را هم از طول و هم از قطر به دو نیم میکنیم تا هر بادنجان ۴ قطعه شود. کمی نمک به آنها میپاشیم و اطرافشان را در روغن میغلتانیم. روی گوجه فرنگیها آب جوش میریزیم و پوست آنها را گرفته،خردشان میکنیم. پیاز را هم پوست میگیریم و میشوییم. داخل ظرف گرد نسوز مناسبی دو سه قاشق روغن مایع میظریزیم و پیازها را در آن روی حرارت ملایم قرار میدهیم. کمی نمک و فلفل هم میزنیم. سیر را نیز پوست کنده،میکوبیم و با پیاز کمی سرخ میکنیم. نصف پیازهای سرخ شده را از ظرف خارج میکنیم و به جای آن نصف گوجه فرنگیها را میریزیم. بادنجانها را روی گوجه فرنگیها میچینیم. بقیه گوجه فرنگیها را روی بادنجانها میریزیم. بقیه پیازها را هم روی این گوجه فرنگیها میخوابانیم و سرکه و کمی نمک و فلفل روی همه میپاشیم. در ظرف را میبندیم، ظرف را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی پنجره فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت میگذاریم تا تمام مواد بپزند، ولی زیاد له نشوند. خوراک را با همان ظرف سر میز میبریم. در حرارت ملایم روی گاز یا آتش هم میتوان این غذا را تهیه کرد. باید توجه داشت، ظرف از نوع ظرف پیرکسی باشد که در حرارت نشکند، چون لطف این غذا در آن است که با ظرف سر میز برود.
منبع : آشپزآنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس دولت سیزدهم اصغر جهانگیر خلیج فارس دولت لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم
تهران هواشناسی قوه قضاییه سیل آموزش و پرورش شهرداری تهران سلامت پلیس سازمان هواشناسی شورای شهر تهران قتل شورای شهر
خودرو سایپا قیمت دلار قیمت خودرو کارگران قیمت طلا ایران خودرو دلار بازار خودرو چین مالیات بانک مرکزی
تلویزیون سریال سینمای ایران رسانه سینما موسیقی تئاتر دفاع مقدس فیلم بازیگر رسانه ملی کتاب
سازمان سنجش
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان ترکیه نتانیاهو
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور سپاهان باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس وحید شمسایی
هوش مصنوعی ناسا اینستاگرام خودرو برقی اپل تسلا تبلیغات فناوری ماه همراه اول آیفون گوگل
داروخانه دیابت خواب طول عمر چاقی سلامت روان بارداری هندوانه