چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
پاستای مخلوط
● مواد لازم
▪ ۲۵۰ گرم پاستا
▪ یک چهارم فنجان روغن زیتون
▪ دو قاشق مرباخوری سرکه
▪ نصف قاشق مرباخوری پودر سیر
▪ نصف قاشق مرباخوری شکر
▪ یک فنجان فلفل دلمه قرمز خرد شده
▪ نصف فنجان گوشت پخته شده
▪ ۱۲۰ گرم قارچ
▪ نصف فنجان زیتون سیاه خرد شده
▪ چهار عدد پیازچه خرد شده
▪ نمک و فلفل
▪ کمی پنیر پارمسان برای تزئین
● طرز تهیه
در قابلمه مناسبی آب ریخته و به آن نمک اضافه کنید و سپس پاستا را به آن بیفزایید. صبر کنید تا پاستا کاملاً پخته و نرم شود سپس آن را در سبد ریخته و روی آن آب سرد بپاشید.
در یک ظرف مناسب روغن زیتون، سرکه، سیر، شکر و رزماری را با هم مخلوط کرده و سپس با پاستاها به هم بیامیزید.
سپس قارچ های خرد شده، گوشت پخته و ریز شده، فلفل دلمه، زیتون و پیازچه خرد شده را به آن اضافه کنید و به اندازه دلخواه به آن نمک و فلفل بزنید.
روی ظرف را پوشانده و برای ۳۰ دقیقه در فضای اتاق قرار دهید. قبل از میل کردن سالاد، با پنیر پارمسان آن را تزئین کنید.
ماهرخ جواهری
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران معلمان رهبر انقلاب نیکا شاکرمی دولت مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم خلیج فارس شورای نگهبان شهید مطهری
تهران شهرداری تهران هواشناسی معلم سیل پلیس آموزش و پرورش قوه قضاییه بارش باران سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا سایپا بانک مرکزی بازار خودرو تورم کارگران
فضای مجازی تلویزیون رادیو سریال سینما دفاع مقدس سینمای ایران موسیقی فیلم تئاتر نون خ رسانه ملی
دانش بنیان
اسرائیل غزه آمریکا فلسطین جنگ غزه چین رژیم صهیونیستی حماس نوار غزه روسیه عربستان یمن
استقلال فوتبال پرسپولیس رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا تراکتور سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس
وزیر ارتباطات پهپاد تبلیغات اپل ناسا نخبگان گوگل ویروس
کبد چرب خواب میوه دیابت کاهش وزن ویتامین بیماری قلبی مسمومیت قهوه طول عمر بیماری