سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا


غذا و افزودنی‌ها و چاشنی‌ها


غذا و افزودنی‌ها و چاشنی‌ها
نویسنده : نوتریج - ردا
مترجم : سالک - محمود
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۴/۱۶
رده دیویی : ۶۶۴.۰۶
قطع : رحلی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۵۵۳/ف‌لا۷س۲۳
نوبت چاپ : ۳
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۶۹۵-۵۵-۸