یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

شاتو بریان با سس قارچ


●مواد لازم
گوشت فیله تمیز شده: ۸۰۰ گرم
سس قارچ: ۱ پیمانه
كره: ۱۰۰ گرم
نمك و فلفل: به میزان كافی
روغن زیتون: ۵۰ گرم
● طرز تهیه
گوشت فیله تمیز شده را به ۴ قسمت از مقطع بریده و با گوشت كوب كمی‌می‌كوبیم تا به شكل گرد منظم در آید. آنگاه دو طرف آن را آغشته به روغن كرده و فلفل می‌زنیم، دو طرف گوشت را یكی یكی در ماهیتابه چدنی خوب برشته كرده، اگر فكر می‌كنید مغز گوشت خام است كمی آب به آن اضافه كرده و در ظرف را ببندید تا با حرارت ملایم بپزد و آب جذب آن شود، سپس آن را در ظرف چیده و رویش را سس قارچ یا سس فلفل می‌ریزیم و اطراف آن را با جعفری و سیب زمینی سرخ كرده تزئین می‌كنیم.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید