جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
دست پیچ گوشت
● مواد لازم
▪ گوشـت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
▪ پیاز داغ که روغن آن کاملاً گرفته شده باشد ۲ قاشق غذا خوری
▪ رب گوجهفرنگی و نان لواش کاملاً نرم به اندازه کافی.
▪ نمک، فلفل، زرچوبه، دارچین
▪ روغن به مقدار لازم.
● روش پخت
گوشت را در کمی روغن سرخ میکنیم. رب گوجه، پیاز داغ، نمک، زردچوبه و دارچین را به آن اضافه میکنیم و بههم میزنیم نان لواش کاملاً نرم را به شکل مربع میبریم. از مخلوط آماده شده در آن قرار میدهیم، سپس یا آن را لوله میکنیم و یا تا میکنیم و آن را در روغن داغ شده سرخ میکنیم غذا آماده است.
منبع : روزنامه اطلاعات
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
آمریکا عراق جنگ حماس نیکا شاکرمی مجلس شورای اسلامی روز معلم دولت رهبر انقلاب معلمان مجلس بابک زنجانی
ایران هواشناسی بارش باران هلال احمر آتش سوزی قوه قضاییه تهران پلیس سیل معلم شهرداری تهران آموزش و پرورش
سهام عدالت قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان خودرو دلار سایپا بانک مرکزی ایران خودرو کارگران
سریال پایتخت مهران مدیری تلویزیون عفاف و حجاب تئاتر مسعود اسکویی سینمای ایران سینما
رژیم صهیونیستی اسرائیل جنگ غزه فلسطین روسیه ترکیه نوار غزه اوکراین چین انگلیس ایالات متحده آمریکا بنیامین نتانیاهو
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ
هوش مصنوعی کولر گوگل اپل عیسی زارع پور تلفن همراه تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب دیابت کاهش وزن